Afla toate informatiile de care ai nevoie despre celulele stem

Medicina a evoluat atat de mult incat a ajuns la un nivel prin care este foarte simplu si comod sa asiguram sanatatea tuturor, asa ca poti sa vezi detaliile la StemSure referitoare la celulele stem. Probabil ca multa lume a auzit de acestea, insa putini stiu sa explice despre ce este vorba, dar vei afla aici toate informatiile importante.

Usor de pus in practica

Asadar, recoltarea este o procedura foarte simpla, motiv pentru care se pune in practica imediat dupa nastere, iar toate beneficiile ar putea fi observate ulterior, atunci cand se vor folosi pentru ca ajuta la tratatea a nenumarate afectiuni complicate. Unul dintre marile avantaje e reprezentat de compatibilitate, care este crescuta in cazul rudelor apropiate, dar si alte persoane straine pot fi compatibile, astfel ca se pot efectua diferite teste in acest sens pentru determinare.

Celulele stem sunt primele celule care se dezvolta in organism, inainte de a-si capata toate functiile si se diferentiaza prin faptul ca au abilitatea de a se inmulti continuu, motiv pentru care s-a constatat faptul ca acestea pot fi foarte utile in diferite tratamente. Astfel, daca vezi detaliile la StemSure vei constata faptul ca aici nu doar ca beneficiezi de servicii de recoltare si de procesare, dar si de stocare, astfel ca rezolvi totul intr-un singur loc, iar costurile sunt foarte avantajoase.

Conditii optime

De exemplu, pentru reusita procedurii, recoltarea se va pune in practica la o temperatura optima, astfel incat celulele stem sa nu fie afectate si sa isi pastreze proprietatile pana in momentul depozitarii. Ulterior, acestea vor putea fi refolosite chiar si doua decenii mai tarziu, intrucat nu se vor deteriora si vor duce la obtinerea acelorasi performante. Mai mult, pentru precizie maxima, probele de la StemSure sunt monitorizate prin intermediul unui cip electronic, ocazie cu care este mult mai simplu ca acestea sa fie gestionate in mod corespunzator si se asigura intotdeuna prelevarea numarului maxim de celule stem in toate situatiile.

Patru pachete

La StemSure ai la dispozitie patru pachete din care poti alege, in functie de nevoi, preferinte si de bugetul alocat pentru aceasta procedura. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 1.299 euro, la care se mai adauga o taxa de depozitare de 85 de euro pe an, iar pachetul ulterior poate fi ales pentru numai 100 de euro in plus si o taxa anuala de 99 de euro pe an. Pachetul Perfect poate fi achizitionat pentru 1.699 de euro, iar acesta implica o taxa de 121 de euro pe an, pe cand cel Perfect+ este destinat tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii si costa 2.390 de euro, fara a mai fi necesara achitarea unei taxe anuale.

Acesta include atat recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical, cat si din sange, separarea celulara, efectuarea tuturor analizelor necesare pentru sangele recoltat, dar si transportul catre centru. Clientii se bucura si de asistenta la transplant, dar si de alte diferite teste, insa nu a fost omisa nici asigurarea in valoare de 10 milioane de lire sterline, astfel ca mai mult ca sigur ca StemSure reprezinta locul ideal pentru nevoile tuturor.

Avand in vedere cat de usor este sa fie prelevate aceste celule stem si cat de avantajoase sunt pentru sanatatea celor apropiati, este pacat sa nu se profite de pe urma lor, mai ales in cazul mamicilor, intrucat sangele cordonului ombilical reprezinta o sursa foarte bogata, care in alte conditii ar fi irosita.

Costurile sunt minime in comparatie cu toate beneficiile aduse, asa ca apeleaza acum la StemSure si asigura sanatatea celor apropiati cu cel mai mic efort.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.