De ce este bine sa respectam curatenia locului de munca?

De curand mi-am deschis un cabinet de avocatura, fiind avocat de profesie insa am vrut ca totul sa fie extrem de bine pus la punct de la bun pe partea de organizare si aspectul general al birourilor deoarece acest lucru este extrem de important mai ales la o prima impresie.

 

Pe langa o buna organizare este nevoie ca spatiile sa fie cat mai curate constant si de aceea am ales sa investesc ceva mai mult dar pe produse de calitate si profesionale care sa ma ajute in pastrarea curatenie si sa imi usureze astfel munca.

 

De aceea am ales sa cumpar produse de curatenie si accesorii plus covorase profesionale de la Sanito.ro datorita recomandarilor pe care le-am primit in legatura cu produsele si serviciile acestora.

 

Astfel mi-am adaugat in cos tot ceea ce aveam nevoie pentru mentinerea curateniei cabinetelor, atat pentru bunastarea angajatilor cat si a clientilor. Comanda pe care am plasat-o a ajuns intr-un timp foarte scurt ceea ce m-a bucurat enorm deoarece mai aveam foarte putin timp pana la deschiderea oficiala a cabinetului si timpul ma cam presa.

 

Dupa ce am curatat dezastrul lasat in urma renovarilor spatiului respectiv, ma declar extrem de multumit de produsele celor de la Sanito.ro. Acestea au fost foarte eficiente si de calitate si astfel am reusit sa fac luna fiecare coltisor al spatiului.

 

Ca pentru ultimele “retusuri” am adaugat pe ici pe colo, tot felul de chestii comandate tot de pe Sanito,ro care sa ajute la creearea unui anumit confort, dozatoare si dispensere, uscatoare maini , cosuri de gunoi colectare selectiva, covorase dezinfectante iar pentru zilele ploioase sau cu zapada am ales sa pozitionez la intrare si pe holuri, covorase absorbante,  pentru a evita formarea umezelii excesive pe podea

Cu ajutorul produselor profesionale vandute de Sanito.ro am reusit sa trec cu brio si peste controale si am fost felicitat pentru cata organizare, ordine si curatenie este in toate spatiile cabinetului.

 

Desi nu pare chiar atat de importanta ordinea curatenia si igiena in spatiile de munca, aceasta joaca un rol destul de important in mentinerea oricarei afaceri la un anumit nivel. Conteaza extrem de mult atat pentru angajati pentru ca poate influenta randamentul dat de acestia, cat si pentru clienti care cel mai probabil vor fugii de astfel de locuri pentru ca cei care nu respecta cateva reguli elementare si de baza nu au pic de respect. In acest fel imaginea firmei va fi cu siguranta patata iar asta poate duce la afectarea profitului firmei deoarece oamenii or sa fuga de astfel de locuri.

 

Eu sunt genul care vrea sa faca o treaba buna de la un capat la altul si de aceea nu ma multumesc cu jumatati de masura. Vreau conditii bune atat pentru mine cat si pentru angajati si clienti si astfel avand un atuu fata de multe alte cabinete.

 

De acum inainte o sa apelez numai la acestia pentru achizitionarea de produse de curatenie datorita calitatii superioare a acestora cat si serviciilor de cea mai buna calitate. Au dat dovada de respect si promptitudine si de aceea o sa ii recomand cu mare drag ori de cate ori voi avea ocazia.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.