S-a deschis Leroy Merlin Craiovița – Craiova

leroy merlin

Bine ați revenit pe blogul meu! Acum o săptămână cel de al doilea magazin Leroy Merlin își deschidea ușile în fața clienților. Știu că ar fi trebuit să vă povestesc atunci mai multe despre eveniment, dar totuși cred că nici acum nu este prea târziu. Acest magazin este situat pe Calea Severinului, nr. 36A, în locul fostului BauMax.

Programul de funcționare al magazinului este:

luni – sâmbătă: 07:00 – 21:00

duminică: 09:00 – 20:00

leroy merlin

Trebuie să vă mărturisesc că mi-a plăcut foarte mult cum arată interiorul magazinului. Totul este foarte aerisit și reușești să găsești foarte rapid produsele de care ai nevoie. Inițial chiar mi-a lăsat impresia că este mai mare decât magainul Leroy Merlin din Electroputere Parc. Acest magazin are 11.200 metri și este cu 1.800 metri mai mic decât cel din Electroputere.

Deschiderea oficială a fost pe data de 28 iunie, când probabil ați reușit să vedeți pozele și live-urile făcute de mine în timpul evenimentului, dacă nu le-ați văzut voi lăsa un link la finalul articolului. Mai apoi magazinul s-a deschis pentru clienți pe data de 29 iunie.

Leroy Merlin a pregătit o serie de reduceri și promoții special pentru cei care vor vizita magazinul până pe data de 15 iulie 2018, deci dacă nu ați ajuns încă, nu este prea târziu să o faceți. Cum eu nu prea le am cu renovatul, cea mai mare parte a timpului am petrecut-o uitându-mă la ofertele de flori și trebuie să vă mărturisesc că au cele mai frumoase nuanțe de orhidee. Vă las mai jos poze cu câteva flori care mi-au atras mie atenția.

leroy merlin

Leroy Merlin este unul dintre cele mai mari retaileri specializați în bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

Leroy Merlin Craiovița este cel de al doilea magazin Leroy Merlin din Craiova și cel de al 17-lea din țară. Putem găsi aceste magazine în orașe precum: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.06

Trebuie să vă mărturisesc că a fost o seară frumoasă și mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la acest evenimente. Nu doar că am avut ocazia de a participa la deschiderea magazinului, dar am cunoscut și persoane minunate. Tocmai de aceea trebuie să le mulțumesc Ioanei Duca și Cătălinei Cozma, de la Galeriu & partners, pentru tot.

Pe cei de la Leroy Merlin îi găsiți și pe Facebook.

Aici găsiți pozele de la deschiderea oficială Leroy Merlin Craiovița. În plus aici, aici și aici aveți câteva live-uri de la eveniment.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.