Păr fragil și scalp sensibil? Încearcă noile șampoane NIVEA Micellar

 

 


Un păr frumos este cartea de vizită a fiecărei femei. Însă știi și tu cât de greu este să îl ai astfel în fiecare zi. Spălarea zilnică a părului poate avea efecte negative asupra acestuia și asupra scalpului – poate duce la uscarea lor și îți poate provoca un disconfort serios. Dacă ți-e teamă că spălarea repetată îți pune bețe în roate, poate fi pentru că încă nu ai descoperit ritualul potrivit de îngrijire.

NIVEA a creat pentru tine o gamă de șampoane micelare, care oferă o curățareușoară, dar totodată eficientă și revigorantăîntreaga zi, pentru a-ți menține părul hidratat și frumos, în timp ce are grijă și de scalpul sensibil.

Noile șampoane pe bază de micelefuncționează perfect pentru toate tipurile de păr și scalp. Micelele sunt molecule microscopice, adunate, care iubesc apa și grăsimea. Ca rezultat, elimină murdăria și grăsimile solubile în apă, încapsulându-le și îndepărtându-leușor.Formula șampoanelor respectă bariera naturală a pielii și echilibrul PH-ului scalpului, fiind deosebit de blândă, încât le poți folosi zilnic, fără să-ți faci griji pentru iritarea scalpului sau uscarea părului.

Care e varianta potrivită pentru tine?

Șamponul reparator NIVEA Micellar este special conceput pentru curățarea zilnică a părului fragil și a scalpului sensibil. Formula fără silicon, fără parabeni și fără coloranți, tehnologia micelară și extractul de aloe vera oferă o curățare 3 în 1. Menține PH-ul natural al scalpului și hidratează părul, oferindu-i un miros plăcut și revigorant.

Șamponul purifiant NIVEA Micellar esteconceput special pentru curățarea zilnică a părului normal sau gras. Formula fără silicon,fărăparabeni și fără coloranți, tehnologia micelară și extractul de melisă îi oferă părului tău exact îngrijirea decare are nevoie.

Pentru mai multe informații intră peFacebook și Instagram NIVEA.

Preț maxim recomandat:19.50 lei/buc.

 

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.