Sa ne jucam online

Bună seara și bine ați revenit pe blogul meu. Cum prea bine știți de mai bine de o săptămână mă aflu în Cluj, ei bine în această perioadă am avut ocazia de a merge foarte mult, de a vizita locuri noi și desigur de a îmi face prieteni. Astăzi, însă, ploaia mi-a dat planurile peste cap și am fost obligată să rămân în casă. Știu că în mod normal aș fi găsit ce să fac, dar problema este că am terminat de citit toate cărțile pe care le-am luat din Craiova, iar facebook-ul nu m-a ajutat prea mult. Și așa am ajuns să caut online modalități prin care să îmi petrec timpul, iar cea mai drăguță soliție mi s-a părut faptul că am putut juca Jungle Trouble online.

Jungle Trouble este un joc de noroc ce poate fi accesat atât de pe laptop cât și de pe mobil. Așa cum probabil deja știți eu m-am îndrăgostit de varianta pentru telefon, totuși nici cea pentru laptop nu este foarte rea. Oricum important este să ne simțim bine în tot acest timp. Știu că poate pentru voi este ceva nou să mă auziți vorbind despre jocuri de noroc, dar trebuie să vă mărturisesc că uneori simt nevoia de a schimba totul. Am și eu jocuri normale pe telefon, dar acestea devin enervante la scurt timp după instalare și de cele mai multe ori nu rămân mult timp pe telefonul meu.

Când am decis să accesez Jungle Trouble online eram deja conștientă ce înseamnă toate acestea, că excesul poate duce la faliment sau la alte probleme. Totuși eu sunt o persoană cumpătată și nu am folosit acest joc pentru a mă îmbogăți ci doar pentru a mă distra. De ce am ales acest joc? Pentru că am citit că este unul dintre cele mai bune, iar mie îmi place să joc jocuri apreciate de cei cu experiență în domeniu. Există unul mai bun? Sincer nu știu pentru că momentan doar pe acestea l-am încercat.

Cum am jucat acest joc? Păi mai întâi a trebuit să accesez site-ul joacasloturionline.ro, apoi am citit toate regulile oferite în cadrul paginii special create pentru Jungle Trouble online. De ce am făcut asta? Pentru a fi sigură că nu există reguli ascunse și că nu voi fi obligată să bag bani în joc fără voia mea. Mai apoi mi-am făcut un cont simplu și am început să joc. Trebuie să vă recunosc că eu nu mă pricep foarte bine la astfel de jocuri, dar totuși pentru o simplă distracție le cred foarte utile.

Voi ce părere aveți despre aceste jocuri? Ați încercat până acum Jungle Trouble? Ați vrea să îl încercați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.