Apa de la frigider: sanatoasa sau nu

Daca nu ai un dozator de apa in locuinta, o alta solutie pentru un pahar de apa racoritoare este apa de la frigider. Dar aceasta este si o sursa sigura de apa? Esti sigur ca apa pe care o consumi de la frigider este lipsita de impuritati? Pentru a fi sigur de acest aspect ai nevoie de un filtru de frigider pentru dozatorul de apa incorporat in frigiderul tau.

In magazinele de specialitate, asa cum este si magazinul bewater.ro vei gasi filtre de frigider compatibile cu modelul tau de frigider. Trebuie sa fii atent la descrierea produselor unde vei gasi explicatii clare daca modelul de filtru de frigider pe care doresti sa il cumperi se potriveste sau nu cu frigiderul tau.

In ceea ce priveste montarea, nu trebuie sa iti faci griji. Vei gasi suficiente informatii cu privire la montare in pagina de produs, in specificatiile sale sau daca vei urmari atent, vei gasi videouri sugestive cu etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a monta acest filtru de frigider. Practic, se inlocuieste tubulatura de plastic cu noile filtre si se fixeaza cu ajutorul sigurantelor de culoare rosie.

Cum te ajuta un filtru de frigider? Ei bine filtrele pentru apa de la frigider vor elimina foarte multi contaminanti precum clorul liber, insecticide, ierbicide, hidrocarburi aromatice polinucleare sau substante organice volatile. Cu ajutorul unui astfel de filtru te vei putea bucura de o apa sanatoasa, fara culoare, miros sau gust neplacut. Vei scapa de gustul de rugina sau de fier specific apei de la robinet. Nu numai ca aceasta va fi pe deplin sanatoasa si curata, dar vei avea la dispozitie in orice moment al zilei o apa racoritoare.

Este important sa stii ca filtrele de frigider se inlocuiesc tinand cont de doua criterii: fie dupa o anumita perioada de timp, de pilda, aproximativ 6 luni sau dupa o anumita cantitate de apa – 9000 l de apa. Te-ai hotarat sa asiguri o apa sanatoasa familiei tale? Atunci inseamna ca trebuie sa descoperi oferta de filtre de frigider din magazinul Bio Energy Water. Comanda produsele potrivite pentru tine!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.