Sacoul, pentru orice ocazie

Sacoul feminin este una din piesele de rezistenta din secolului trecut dar si din cel prezent. Cand spunem cuvantul “sacou”, primul lucru care ne vine in minte este costumul business pentru ca, undeva prin anii 1980, aceasta piesa vestimentara apartinea persoanelor cu anumite profesii si din anumite domenii. A fost promovat, in special, de femeile de afaceri din Statele Unite, deoarece le ajuta in promovarea imaginii. Femeia care purta sacou era impunatoare, puternica si domina intr-o lume care, pentru prea mult timp, apartinuse barbatilor. Astazi, sacoul a capatat conotatii si utilizari mai ample si mai relaxate. Nu mai are o forma standard si se poate purta la tinute diverse si ocazii numeroase.

De exemplu, puteti alege niste minunate sacouri dama de la Answear, magazinul online care promoveaza brand-uri de renume international. Astfel, va veti intalni pe site-ul lor cu peste 270 de modele de sacouri de la marci celebre precum: Mango, Trussardi, Vero Moda, Guess, Tommy Hilfiger sau Answear. Ele sunt create special pentru tinute business, cu croieli clasice si in culori sobre si impunatoare dar si pentru altfel de ocazii. Mai puteti alege de aici sacouri pentru tinute casual cu imprimeuri florale, forme geometrice sau culori uni, sacouri pentru un stil retro, cu imprimeuri tip tartan, sacouri elegante pentru o tinuta de seara cum ar fi un cocktail party, sacouri de inspiratie boho chic sau hippie, extrem de versatile, vaporoase si ideale pentru serile de vara.

La aceste sacouri, magazinul Answear va propune si o gama variata de genti pentru doamne. Puteti alege din peste 2700 de modele. Nu exista culoare sau model pe care sa il doriti si sa nu il gasiti aici. De asemenea, gentile sunt de la brand-uri precum: Medicine, Mango, Parfois, Guess Jeans, Liu Jo, Fiorelli etc. Intotdeuna acordati o mare atentie felului in care asortati geanta cu sacoul. Daca sunteti in pana de idei, puteti sa va inspirati de la marile case de moda care promoveaza acest obiect vestimentar pentru a sti exact cum si cu ce puteti asocia sacoul pentru a fi mereu in tendinte.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.