Trandafiri criogenati deosebiti

De mici copii am fost pasionati de basme, de povesti ce au fost mai tarziu puse in scena si transformate in desene animate, ce ne-au facut sa visam si sa invatam macar partial ce inseamna iubirea. Astfel am ajuns sa ne dorim macar ca o parte din aceste basme sa devina realitate, sa se regaseasca macar putin in viata noastra si sa ajungem astfel la propriul nostru „happy end”. De putine ori am ajuns insa la o poveste de genul, iar lumea in care traim arata din ce in ce mai putin a basm, astfel ca am inceput sa aducem la viata farame de poveste care sa ne fascineze si sa ne aminteasca ,macar putin, de fascinatia acestor povesti. Astazi va voi prezenta o parte din poveste, mai exact din Frumoasa si Bestia, povestea ce ne-a invatat sa iubim dincolo de infatisare si care a inspirat creearea unor trandafiri criogenati deosebiti.

Acesti trandafiri criogenati se aseamana cu trandafirul Bestiei si sunt adusi pe piata printr-o prezentare magica, identica cu cea din iubita poveste. Ei sunt prezentati in diferite marimi si culori si pot fascina pe oricine prin frumusetea lor. Sper deosebire de trandafirii normali acestia mai sunt numiti si trandafiri  nemuritori datorita faptului ca nu ofilesc si traiesc vesnic precum basmul ce i-a inspirat. Daca va ganditi totusi ca astfel de flori unice ar putea fi mult prea costisitoare pentru buzunarul dumneavoastra atunci va aduc o veste buna deoarece trandafiri criogenati Bucuresti va pune la dispozitie trandafiri criogenati la pret special, oferindu-va oportunitatea de a va bucura de acestia fara a face vre-un efort.

Astfel  daca doriti sa faceti un cadou magic pentru persoanele dragi oferiti-le un trandafir criogenat, trandafir ce le va transforma viata intr-un basm si pastrand astfel o amintire vesnica si de neuitat din partea dumneavoastra. Acum aveti ocazia de a oferi trandafiri criogenati in cele mai spectaculoase culori. De asemenea pentru a avea un impact si mai mare asupra persoanei iubite trebuie sa alegeti si un ambalaj pe masura. Florari online va ofera cele mai frumoase produse, la preturi accesibile pentru a transforma acest vis in realitate.

Acesta va fi contributia voastra la basmul celor dragi si va inspira sufletele acestora spre visare si iubire, asa cum ne-a invatat prin cantul sau, candva , Florin Bogardo :

 

„Sa nu uitam nicicand

Sa iubim trandafirii

Ei sunt pe-acest pamant

Un simbol al iubirii

 

Si totusi de-om uita

Sa iubim trandafirii

Ei nu ne vor ierta

Clipele ratacirii”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.