Reparatii de calitate cu piese Ford originale, doar la Altgrad Auto!

 

Cu Altgrad Auto, automobilul dumneavoastra va fi intotdeauna ca nou, pentru ca nu exista un service Ford Bucuresti mai bun decat acesta! Mai stiti vreun alt service unde se asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele acesteia din intreaga lume? Si care este totodata si importator si distribuitor autorizat in Romania piese auto Ford?

Nu conteaza daca automobilul dumneavoastra este un Focus, Mondeo, Fiesta, Transit, Edge, Galaxy, Connect, Fusion, Kuga, Custom, Smax sau Mustang – la Altgrad Auto este pe maini bune! Nu conteaza daca Fordul dumneavoastra are motor Diesel sau pe benzina, nu conteaza ce reparatie are nevoie (la motor, la transmisie, la instalatia electrica, la frane, la suspensii, la caroserie sau la roti), in momentul in care veti iesi de pe poarta service-ului automobilul dumneavoastra va fi ca nou. Chiar daca este un model vechi, de colectie!

Orice lucrare facuta de Altgrad Auto este precedata de o diagnosticare computerizata, efectuata  cu aparatura ultraperformanta. In afara de faptul ca isi cunosc meseria si lucreaza  cu pasiune, mecanicii de la Altgrad Auto dispun atat de cele mai performante scule si sisteme de diagnosticare, cat si de „know-how”, pentru ca firma Ford le pune in mod constant la dispozitie documentatie de specialitate.

Nu conteaza de ce piese aveti nevoie – fie ca va trebuie un nou set de segmenti, fie ca doriti faruri, parbriz, ax cardanic, arbore cotit sau stopuri, tot de la Altgrad Auto trebuie sa vi le procurati, pentru ca nu veti gasi in nicio alta parte oferte mai bune. Si aveti 24 de luni garantie!

Vreti sa mergeti la Altgrad Auto, ca sa va convingeti? Ei bine, atunci notati adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.