Ce fac eu în timpul liber?

Bine ai revenit pe blogul meu. În articolul de astăzi vreau să mă deschid puțin în fața voastră și să vă povestesc cam ce fac eu în timpul meu liber. Știu că nu am mereu multe ore libere la dispoziție, dar cu toate acestea încerc să îmi găsesc timp și pentru mine. Bloggingul este desigur principala mea activitate, este singurul lucru la care nu mă văd renunțând nici după trecerea anilor. De ce? Pentru că datorită lui am reușit să vă cunosc pe voi și să evoluez ca și persoană. De asemenea am reușit să mă deschid mai mult către oameni noi, lucru pe care eu îl văd ca un mare avantaj, mai ales că în general sunt o persoană foarte timidă.

Cu toate acestea nu fac blogging 24 din 24, ci mai am și timp liber. Nu este mult, dar pot măcar să mă relaxez puțin și să mă pregătesc pentru ce mai am de scris. Activitățile mele depind foarte mult și de starea de spirit pe care o am în ziua respectivă, dar și de ce mai am de făcut până la finalul lunii. Totuși haideți să vă prezint 3 lucruri pe care le fac atunci când mi se oferă puțin timp liber.

Mă joc

Eu încă mai sunt un copil în sufletul meu și așa cred că voi rămâne toată viața. Tocmai de aceea jocurile nu lipsesc din programul meu de zi cu zi. Trebuie să vă mărturisesc că acest lucru se datorează și faptul că acestea nu mă costă niciun ban. Asta înseamnă că mă pot juca cât vreau eu fără să mă gândesc la un cost adițional. De asemenea trebuie să vă spun că îmi plac jocurile Gratuite Lucky Angler. Ele ne invită într-o lume subacbvatică care ne poate oferi numeroase premii și beneficii. Nu este foarte greu să îți faci cont aici, durează doar câteva minute și apoi poți începe joaca.

Citesc

Cred că numai este un secret că în timpul liber prefer să citesc o carte. Nu sunt foarte pretențioasă, adică dacă nu este carte istorică o accept cu bucurie. Desigur dacă este carte cu vampiri, vrăjitoare, ființe supranaturale ai șansa să devii cel mai bun prieten al meu. Cititul pentru mine este o metodă de destindere, de pătrundere într-o lume necunoscută.

Fac diverse activități recreative

Aici în general înseamnă că mă ocup de realizarea unui goblen cu diamante. Știți voi munca aceea migăloasă care ocupă mult timp. Ei bine eu ador să o fac pentru că mă ajută să nu mă mai gândesc la ce mai am de făcut sau la ce probleme au mai apărut între timp.

Cam atât despre mine. Voi cum vă petreceți timpul liber?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.