Răsfăț adevărat cu ceaiurile de la LaboratorulNaturii.ro

Salutare! Știu că dacă mă urăriți pe Facebook sau pe Instagram deja v-am înnebunit cu postările mele despre ceaiuri, dar credeți-mă că merită mai mult decât atât. Încă de când mă știu am detestat cafeaua, pur și simplu nu îi suport gustul. Tocmai de aceea a trebuit să îi găsesc un pic înlocuitor. O perioadă am mers pe ceaiuri, dar apoi mi-am dat seama că nu au gustul acela de natural, mă refer la cele care vin direct în pliculețe mici. De ce nu îmi plăceau cele la cutie mare? Pentru că nu am infuzor, iar prin micuța sită mereu rămâneau resturi. Cu toate acestea luna trecută am avut ocazia de a testa ceaiurile de la magazinul  de ceaiuri vrac si cafea de origine LaboratorulNaturii.ro și lucrurile s-au schimbat.

Aceștia mi-au trimis sase tipuri de ceai, o cănuță cu farfurie și un set de 100 filtre pentru ceai din hărtie. Trebuie să vă mărturisesc că până în acest moment am testat doar patru ceaiuri, asta pentru că la început m-am îndrăgostit de Turkish Delight și cu greu am reușit să îl schimb cu altul și mai apoi pentru că uneori am preferat să testez două zile același ceai pentru a îmi forma o opinie mai bună despre ele. Mai jos puteți vedea produsele primite și desigur vă voi spune mai multe despre fiecare.

Filtre de hartie pentru ceai

Sincer când le-am primit am fost puțin reticentă deoarece nu mai folosisem un astfel de produs înainte. Vorbim mai exact de o pungă din hârtie în care se adaugă cantitatea dorită de ceai, mai apoi se poate turna apă peste ea și lăsat la infuzat. După ce ceaiul este gata filtrul poate fi aruncat. Trebuie să vă mărturisesc că sunt absolut perfecte, nu iese ceaiul prin ele și în plus nu există șansa de a cădea în cană și a numai putea fi scos. Mai pe scurt pentru mine sunt perfecte.

Ceai Pineapple Turkish Dream

Ceai Pineapple Turkish Dream

Acesta a fost primul ceai pe care l-am încercat. Așa cum probabil v-ați dat seama, dacă mă citiți de ceva vreme, acest lucru s-a datorat prezenței în numele acestuia a cuvântului „Turkish”. Încă de când am vizitat Turcia am rămas cu gândul la ceaiul lor, știu și acum că familia la care am stat îmi zicea mereu că gustul este așa pentru că acel ceai este natural. Până la LaboratorulNaturii.ro nu am mai găsit un ceai care să aibă un gust atât de asemănător cu ceaiul turcesc.

Vă vorbesc despre un ceai foarte parfumat, perfect pentru a începe o dimineață în forță. În plus gustul de Ananas îl face irezistibil. Puteți vedea mai sus cum arată acest ceai, dar și ce conține el, bine cât am putut scoate cu lingura. Trebuie să vă mărturisesc că prima ceașcă am făcut-o cu cantitate dublă de ceai, nu știu cum am reușit să citesc în loc de linguriță lingură, cu toate acestea eu am fost mulțumită de rezultat.

P.S. acest ceai se poate bea și fără zahăr, mie nu mi s-a părut foarte amar.

Ceai verde Sencha cu flori de Rodie

Pentru cei care nu știu în ultima lună m-am plimbat foarte mult între Craiova și Cluj fiind ocupată cu înscrierea la facultate. Am avut norocul de a ajunge în Craiova la timp pentru a ridica coletul de la LaboratorulNaturii.ro, dar am avut neșansa de a lua la Cluj doar ceaiul despre care v-am vorbit mai devreme. Cel de al doilea ceai l-am testat acum puțin timp, la întoarcerea în Craiova.

Sincer când am citit numele lui nu mă așteptam să regăsesc gustul „turcesc” la el, dar mie mi s-a părut mult mai tare decât precedentul. Tocmai de aceea am preluat un mic obicei de la turci și în loc să adaug zahăr m-am delectat cu câteva bucăți de rahat turcesc. Combinația a fost una foarte reușită și ceaiul a ajuns rapid pe lista mea de preferințe.

Ceai Cloud Catcher

Ultimul ceai pe care vi-l voi prezenta astăzi este Cloud Catcher. Este cel mai recent ceai pe care l-am testat, inițial îl lăsasem pe final deoarece am crezut că este un ceai mai potrivit seara. Aveam însă curând să aflu că defapt este un ceai foarte energizant, perfect pentru zilele obositoare.

Spre deosebire de celelalte ceaiuri este mult mai parfumat și mai gustos, probabil și datorită faptului că are în componență foarte multe fructe. În plus acest ceai este perfect fără zahăr, deoarece are un gust dulce-acrișor perfect. Combinația mi s-a părut și mai bună cu ajutorul murelor de pădure.

Mai multe despre celelalte ceaiuri primite de la LaboratorulNaturii.ro vă voi povesti într-un nou articol, după ce mă întorc de la Brăila desigur. Magazinul de ceaiuri și cafea m-a cucerit așa că deja mă gândesc să testez și ceai rooibos. Am auzit că acest ceai este foarte des consumat de cei care doresc să țină o dietă și tocmai de aceea vreau să îi acord o șansă.

 

Voi ce părere aveți despre aceste ceaiuri? Ați încercat până acum ceaiurile de la LaboratorulNaturii.ro?

Mai multe poze cu ceaiurile despre care v-am vorbit în articol găsiți mai jos:

O zi perfecta incepe cu o cana de ceai "Pineapple Turkish Dream" de la @laboratorulnaturii.ro. Este genul de ceai pe care il cautam inca de cand am fost in Turcia. Este parfumat si merge perfect si fara zahar, chiar daca eu prefer totusi sa pun o lingurita de zahar. Mai multe despre el va voi povesti insa pe www.notiteleionelei.ro dupa ce voi testa si celelalte ceaiuri. #notiteleionelei #laboratorulnaturii #ceai #ceaiuri #tea #turkishtea #natural

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Azi mi-am inceput dimineata cu Ceaiul verde Sencha cu flori de Rodie primit de la @laboratorulnaturii.ro. Vorbim despre un ceai mult mai parfumat decat cel Turkish. Saptamana aceasta va voi prezenta si celelalte ceaiuri, iar mai apoi v-a urma un articol pe www.notiteleionelei.ro. #notiteleionelei #ceaiuri #ceaiurinaturale #laboratorulnaturii #craiova

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Buna dimineata! Saptamana aceasta mi-am propus sa ajung la zi cu toate articolele. Tocmai de aceea am ales sa imi incep dimineata cu ceaiul "Cloud Catcher" si o portie naturala de mure. Am inceput si o carte noua, despre care insa va voi povesti putin mai tarziu. Pana atunci sa va povestesc putin despre ceaiul de la @laboratorulnaturii.ro. Este un ceai cu foarte multe fructe in componenta, ce merge perfect servit si fara zahar. Mai exact este perfect pentru inceperea in forta a unei zile noi. #notiteleionelei #laboratorulnaturii #ceaiuri #ceai #ceaiurinaturale

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

 

11 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.