Kumho în echiparea originală VW Atlas

            Volkswagen Atlas este cel mai nou și cel mai mare model din familia constructorului german de automobile. SUV-ul cu șapte locuri este destinat în prima fază pieței Nord Americane, însă se preconizează că acesta va atrage cumpărători de pe piețele din China, Rusia sau Emiratele Arabe. Inginerii VW au ales pentru echiparea acestuia anvelopele Kumho Crugen Premium KL33, având dimensiunea 245/60R18 105T.

Insoo Kim, managerul departamentului de Echipări Originale al producătorului de anvelope Kumho se declară: ”suntem foarte mulțumiți că am primit aprobarea pentru echiparea originală a încă unui model VW, iar faptul că oferim anvelope Kumho Crugen Premium KL33 celui mai mare constructor de autovehicule la nivel mondial demonstrează, din nou, faptul că anvelopele Kumho îndeplinesc standarde înalte de calitate și performanță.” Totodată reprezentantul Kumho promite că vor continua dezvoltarea de anvelope Kumho destinate segmentului off-road și al SUV-urilor.

Pe lângă VW Atlas, Kumho Crugen Premium KL33 este prezent și în echiparea originală a Hyundai Santa Fe.

Anvelopele Kumho Crugen Premium KL33 au fost proiectate pentru a face față activităților de zi cu zi, în deplină siguranță, beneficiind de o tehnologie avansată, Kumho reușind să creeze o anvelopă all season ce va oferi un nivel bun de tracțiune pe zăpadă si aderență optimă pe carosabil ud datorită blocurilor de cauciuc independente de pe banda de rulare, separate printr-o serie de caneluri largi circumferențiale. Longevitatea kilometrică sporită și o rezistență redusă la rulare este dată de structura internă a anvelopei prevăzută cu curele de oțel twin, întărite cu nailon înfășurat în spirală, în timp ce o carcasă armată cu cordon de poliester contribuie la creșterea confortului calătoriei.

Vezi oferta completa de anvelope pe www.e-pneu.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.