Top 3 motive sa alegi o lenjerie de pat din bambus

Din generatie in generatie, de-a lungul anilor s-a transmis cat de avantajoasa este lenjeria de pat din bumbac. Bumbacul are o multime de calitati, printre care se numara si faptul ca nu se sifoneaza atat de repede si este mult mai rezistent in timp in comparatie cu matasea, de exemplu. Fiind obisnuiti cu acest tip de material greu ne-am putea imagina altfel de asternuturi intinse pe patul nostru.

 

O alternativa din ce in ce mai cautata si mai raspandita in materie de lenjerie este lenjeria de pat din fibra de bambus. Conform rezultatelor studiilor, ne petrecem o treime din viata in pat. Asta inseamna ca trebuie sa ne asiguram ca vom avea parte de confort maxim atunci cand mergem la culcare. Lenjeria din tesatura de bambus este prietenoasa cu pielea, o lasa sa respire, este hipoalergenica si nu in ultimul rand antibacterina.

 

Hai sa vedem care sunt top 3 motivele pentru care trebuie sa ai o astfel de lenjerie in dormitorul tau!

 

  1. Este o lenjerie moale si matasoasa – bambusul este o planta verde, supla si frumoasa, cu greu ne-ar veni sa credem ca din aceasta planta ar putea iesi ceva fin si moale. Tesatura din bambus este una dintre cele mai fine materiale, asemanatoare cu matasea si casmirul. Din acest motiv bambusul este unul dintre cele mai potrivite materiale din care se confectioneaza lenjeriile de pat.

 

  1. Este o lenjerie ideala pentru verile calduroase – datorita proprietatilor sale de a absoarbe umezeala din corpul uman sunt ideale pentru persoanele care transpira foarte mult in timpul noptii. Pe timp de vara, mentine temperatura corpului la un nivel scazut, iar in noptile reci de iarna pastreaza temperatura corpului la un nivel optim.

 

  1. Bambusul este un antibacterian natural – avand in vedere ca nu exista surplus de umezeala, acarienii si diversele tipuri de bacterii nu au un mediu propice pentru a se dezvolta. Astfel, lenjeriile din bambus au capacitatea de a respinge si de a distruge microbii, contribuind la sanatatea noastra.

 

Cele 3 motive ne-au demonstrat de ce au devenit lenjeriile de pat din bambus din ce in ce mai cautate in ultima perioada. Asternuturile confectionate din acest material bio sunt in acest moment mai sanatoase decat orice alt material folosit pentru fabricarea lenjeriilor.

 

Cumpara cu incredere lenjeriile de pat din bambus oferite de morissalexander pentru o experienta de neegalat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.