Galați Beauty Swap #3 și o mini-vacanță în Brăila

Galati Beauty Swap

Bine ați revenit pe blogul meu! În ultima perioadă pe conturile mele de Instagram și Facebook ați avut ocazia de a vedea poze realizate la Brăila și Galați. Acest lucru s-a datorat faptului că am avut ocazia de a participa la un super eveniment dedicat bloggerițelor de beauty. Numele lui este Galați Beauty Swap și a fost organizat și coordonat de Ioana S. Pavel, pe care o puteți găsi pe One Day Butterfly. Sincer față de Ioana nu pot simți decât admirație, eu sincer nu aș fi putut să organizez un astfel de eveniment într-un timp foarte scurt. În plus trebuie să îi mulțumesc pentru că mi-a permis să mă alătur acestei frumoase comunități, chiar dacă eu sunt din Craiova.

De asemenea trebuie să îi mulțumesc și Violetei, ea fiind cea care a vorbit cu Ioana pentru ca eu să fiu acceptată în grup. În plus ea mi-a oferit posibilitatea de a sta la ea pentru a nu fi nevoie să vin direct de pe drum la eveniment. Trebuie să vă mărturisesc că Vio este o persoană foarte drăguță și scumpă, s-a asigurat să nu îmi lipsească nimic și să plec cu cele mai frumoase amintiri din mini-vacanța mea. În zilele în care am stat la ea am beneficiat și de o mini-ședință foto ale cărei poze le veți vedea pe parcurs pe Instagram.

Cu o zi înainte de eveniment Violeta și Gabriela, le puteți vedea pe amândouă în poza de mai jos, mi-au arătat cât de frumoasă este Brăila. În plus am avut ocazia de a gusta cea mai bună înghețată. Pentru că atunci nu am reușit să facem poză împreună, la Galați Beauty Swap am profitat de ocazie pentru a rămâne cu încă o amintire.

Haideți însă să vă povestesc și despre Galați Beauty Swap #3. În jur de ora 11 am ajuns la Pub55, un local foarte frumos, care te duce cu gândul la frumusețea anilor apuși. Cel mai mult mi-a plăcut modul în care s-au „jucat” cu discurile pentru a face locația și mai atractivă. La acest eveniment fiecare dintre noi am avut parte și de o ședință foto profesională cu produsele primite. Momentan vă las o poză cu sacoșele, restul le veți vedea în articolele următoare.

La acest eveniment am avut ocazia de a revedea persoane dragi, dar și de a întâlni bloggerițe noi. Pe o parte dintre ele le cunoșteam doar „virtual”, pe multe le-am cunoscut atunci, dar cel mai frumos a fost faptul că am putut întâlni și persoane cu care mă împrietenisem la alte evenimente dedicate bloggerilor. Puteți vedea mai jos cu câte fete frumoase am avut ocazia de a mă întâlni.

Începând cu ora 13 și până în jur de 16:30 Samuel Maran și Iulian Pasăre ne-au vorbit desper păr, dar și despre produsele de la Regivero. A fost o discuție foarte interesantă, din care am învățat să am mai multă grijă la ingredientele care sunt afișate pe sticle. Mai multe despre aceste produse vă voi povesti într-un nou articol, după ce desigur am ocazia de a le testa.

După 16:30 s-a trecut din nou la discuții, poze, unele dintre fete au schimbat produse între ele. Din păcate eu nu am putut rămâne până la final deoarece mă aștepta trenul. Am plecat însă de la acest eveniment cu o stare de bine și cu bucuria de a cunoaște bloggerițe noi.

Sponsorii acestui eveniment au fost: Adda Shop, Amargan, Amalia.ro, ApiLand, Arboria Plant, Beautyone, Biofin, Bioderma, Fragonard, Naturisti.ro, Herbagen, Valentino Cosmetics, Perspirex, Trendline, Caress, Zenz,  Golden Rose, Yumm, Elemis, Sano, Mark, Elemental, Lambre, Bio Aleea,  Pellamar, Biorita, Green Cosmetic, și  Regivero.

De asemenea doi dintre sponsorii care apar pe afiș nu și-au ținut promisiunea de a sprijini acest eveniment, numele lor sunt: Bio Boutique și Naturway.

Rămâneți aproape pentru că în curând vă voi povesti despre minunățiile primite la acest eveniment.

Mai multe poze puteți vedea aici:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.