Ceasmania.ro – magazinul de cadouri

V-ati gandit sa faceti un cadou mai deosebit persoanelor dragi, dar nu stiati exact ce anume sa le oferiti? Ce-ar fi sa faceti cadou… ceasuri? Adevarul este ca majoritatea ne plafonam cand vine vorba de cadouri, deoarece ne-am blocat pe lucruri obisnuite. Dar cati avem curajul sa spargem si tiparele obisnuitului?
Pana la urma, orice cadou este frumos, daca este daruit din inima. Dar Ceasmania.ro ne indeamna sa depasim aceasta bariera si ne recomanda sa oferim altfel de cadouri, ca sa iesim din tiparele banalitatii. Si pana la urma, nu avem nimic de pierdut daca icnercam si ceva mai extravagant.
Ceasmania.ro este distribuitor oficial in Romania al brandurilor de ceasuri: GUESS, GC – Guess Collection, Wesse, Xonix sau Escape, si au o colectie totala de peste 5000 de produse pe site din cele mai cunoscute branduri. Sunt o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 7 ani in industrie, ce au dezvoltat in aceasta perioada o vasta retea de parteneri, atat offline, cat si si online. Atatia ani de experienta, zic eu, merita putina atentie, nu?
Gama lor cuprinde ceasuri dama, ceasuri barbatesti, toate de firma si totul pentru a satisface cele mai extravagante gusturi ale clientilor. Este, dupa parerea mea, magazinul online ideal de cadouri, cu o strategie de piata care se concentreaza in oferirea de servicii de calitate pentru clienti, au castigat, in timp, incredera clientilor – o comunitate de oameni pasionati de ceasuri, care revin cu placere ori de cate ori doresc sa achizitioneze un ceas original.
Ceasmania.ro este cel mai popular magazin online de ceasuri de mana originale. Toti clientii nostri beneficiaza de livrare rapida si transport gratuit la comenzi de peste 500 lei. Este distribuitorul autorizat pentru ceasuri de mana de la cele mai cunoscute branduri. Cu siguranta aici vei gasi un ceas de mana original la cel mai bun pret la Guess, Tissot, Pepe Jeans, Ingersoll sau Xonix. Clientii lor beneficiaza de extragarantie pentru ceasurile de mana, puncte de fidelitate ce pot fi transformate in vouchere de reducere, discounturi generoase, posibilitate de deschiderea coletului la livrare si drept retur de 30 zile. Tare, nu?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.