Curs de Design și Programare Web de la Eurocor – Modulul 4

Bună dimineața și bine ați revenit pe blogul meu. La sfârșitul lunii trecute am primit de la Eurocor modulul 4 din Cursul de Design și Programare Web de la Eurocor. Pentru cei care se află pentru prima oară pe blogul meu trebuie să vă specific că am ales acest curs deoarece îmi doresc ca la finalul lui să îmi pot realiza blogul exact cum îmi doresc. De ce am ales un curs online? Pentru că timpul meu liber nu îmi permite să particip la alte cursuri, în plus așa pot lucra sau învăța la orice oră.

Cursurile de la Eurocor ne ajung direct acasă ori prin poștă, ori prin curier, depinde de varianta aleasă de noi. În plus trebuie să vă mărturisesc că au foarte multe reduceri și promoții interesante. Nu doar o dată am fost captivată de mail-urile lor, dacă le urmăriți cu atenție veți putea cumpăra cursul dorit la un super preț. De asemenea aveți ocazia de a câștiga și diverse premii, dacă alegeți perioada corectă.

Dacă nu vă pasionează acest curs, puteți oricând să optați pentru altul. Eurocor vă oferă cele mai diverse cursuri, cu ajutorul lor veți putea învăța direct de acasă o limbă străină sau vă puteți perfecționa într-un anumit domeniu. Eu la început nu am fost decisă dacă să iau acest curs sau pe cel de limba turcă și de aceea am cerut o „mostră” din ambele cursuri. În acest fel am putut vedea în ce constă fiecare și în final l-am ales pe cel de programare.

Curs de Design și Programare Web de la Eurocor – Modulul 3

A venit și momentul să vă povestesc puțin despre noul volum primit de la Eurocor. Acesta continuă să ne prezinte noțiunile pe care le-am aflat deja din volumul 3. De asemenea ni s-au prezentat mai multe informații cu privire la XML, dar și despre editoarele care pot fi folosite pentru a crea un astfel de cod. Așa cum probabil deja știți codurile nu se realizează direct pe blog sau cel puțin acest lucru nu este recomandat. Ele trebuiesc realizate în anumite editoare, iar după ce suntem siguri că totul este ok putem pune și în acțiune codurile.

Un alt lucru important pe care am avut ocazia de a îl învăța din acest modul este că există diferențe între XHTML și XML. Încă nu am reușit să le testez deoarece nu am terminat nici modulul trecut, dar sper ca după concediu să îmi pot reveni și eu și să ajung la zi cu toate. La fel ca și în modulul trecut însă Eurocor ne-a pus la dispoziție mai multe exemple foarte utile.

Știu că am rămas în urmă cu cursurile, dar promit să îmi revin cât mai repede ca să vă pot arăta și voi adevăratele beneficii oferite de acest curs.

Voi ce părere aveți despre acest curs? Ce alt curs v-ar tenta să încercați de la Eurocor?

7 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.