Măști de față Schaebens de la Trendline Cosmetic

Măști de față Schaebens de la Trendline Cosmetic

Bună dimineață, dragele mele. Astăzi continuăm seria postărilor despre Galați Beauty Swap. De această dată în centrul atenției noastre se află Trendline Cosmetic. Aceștia ne-au oferit mai multe tipuri de măști de față și de concentrate pentru ten de la Schaebens. Încă nu am avut ocazia să le testez pe toate, mai ales că nu pot folosi zilnic măștile de față. Cu toate acestea vă voi spune câteva lucruri pe care le-am observat până acum. Pentru început vă voi prezenta cele 4 concentrate pentru ten.

CONCENTRAT PERFECT SKIN

Trendline Cosmetic

CONCENTRAT NIGHT REPAIR

Trendline Cosmetic

CONCENTRAT LIFTING ANTIRID

Trendline Cosmetic

CONCENTRAT MATURE SKIN ANTI-AGE

Trendline Cosmetic

Trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit de aceste concentrate. Până la Galati Beauty Bloggers nu mai încercasem astfel de produse, mereu aplicam machiajul direct pe ten. Acum însă am avut ocazia de a îmi proteja tenul cu concentratul Perfect Skin. Pentru cei care nu au mai încercat concentrate pentru ten trebuie să menționez că acestea se aplică cu vârfetele degetelor pe față, gât și decolteu.

Știu că aceste capsule par foarte mici, dar cel puțin în cazul meu, o singură capsulă a fost suficientă pentru toată fața. După aplicarea concentratului Perfect Skin fața mea a fost foarte catifelată și am observat că machiajul s-a luat mult mai ușor seara. Culoarea lui este foarte asemănătoare cu cea a fondului de ten și cel puțin în cazul meu a dat impresia unui ten bronzat.

Aceste capsule se desfac foarte ușor direct cu mâna, nu avem nevoie de foarfecă pentru a le încerca. Momentan nu am testat decât acest concentrat, dar voi reveni cu părerile mele despre celelalte direct pe Instagram, deci rămâneți aproape. Mai departe o să vă prezint și cele 9 măști de față primite, în plus trebuie sa va mentionez ca ele pot fi achizitionate de la Trendline Cosmetic.

MASCĂ LUXURY

Trendline Cosmetic

MASCA EYE & LIP

Trendline Cosmetic

MASCA PEEL-OFF

Trendline Cosmetic

MASCA CLEANSING

Trendline Cosmetic

MASCA HIDRATANTA

Trendline Cosmetic

MASCA ANTI PUNCTE NEGRE

Trendline Cosmetic

MASCA ARGILA DIN MAREA MOARTA

Trendline Cosmetic

MASCA ALOE VERA

Trendline Cosmetic

MASCA ANTIRID

Trendline Cosmetic

Iubesc măștile de față pentru că îmi oferă câteva minute de relaxare. Acestea nu sunt foarte greu de folosit, tot ce avem de făcut este să citim instrucțiunile de pe spatele ambalajelor. În acest fel cu ajutorul celor de la Trendline Cosmetic vom putea afla rezultatele, dar și modalitate de utilizare. Un alt lucru pe care îl iubesc la aceste măști de față este că nu ne trebuie foarfecă pentru a le desface, tot ce avem de făcut este să tragem puțin de ambalaj.

Nu știu cum sunt toate măștile de față, dar cea Luxury arată demențial, vorbim despre un auriu foarte plăcut. De asemenea masca intră foarte rapid în piele și mai apoi ne oferă o senzație de căldură. În plus mi-a plăcut enorm de mult mirosul acestei creme, a fost o reală plăcere să o folosesc. Deja mă gândesc să mai comand câteva, mai ales că mai am doar una. Știu că la început cantitatea vi s-ar putea părea una mică, dar cel puțin în cazul meu acest lucru nu a fost corect, crema a fost mai mult decât suficientă.

Abia aștept să încerc celelalte măști și concentrate, oricum rămâneți aproape pentru că vă voi povesti mai multe despre ele pe conturile mele.

Voi ați încercat produsele de la Trendline Cosmetic? Ce părere aveți despre ele?

12 thoughts on “Măști de față Schaebens de la Trendline Cosmetic

  1. Da, am testat din produsele de la Trendline Cosmetic, sunt eficiente mastile, isi fac fff bine treaba. Le recomand mai departe si eu.
    Uite ca acel concentrat pentru ten nu l-am avut si deja devin curioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.