Tipografiile si avantajele colaborarii cu acestea

Ai o mica afacere si te gandesti sa oferi cateva cadouri colaboratorilor si partenerilor tai dar, de ce nu?, chiar si angajatilor?. Cu siguranta ai primit si tu macar o data in viata un plic, un calendar sau chiar o agenda de la colaborator. Indiferent unde locuiesti pe teritoriul Romaniei, te asiguram ca exista tipografii in Bucuresti precum Agrafa care realizeaza lucrari mari si ti le livreaza in cel mai scurt timp posibil.

 

Agrafa este printre cele mai mari tipografii din tara si realizeaza orice material promotional la cel mai bun pret. Au o gama variata de produse, dar si o sectiune cu idei din care poti sa te inspiri pentru cadourile cu care sa iti surprinzi partenerii si colaboratorii. Poti sa alegi carti de vizita personalizate, pixuri, cani, agende, tricouri sau chiar produse magnetice. Poti alege sa ti se livreze comanda la sediul companiei, sau poti opta pentru impachetarea premium pe care o efectueaza echipa Agrafa si se ocupa de livrarea catre destinatari.

 

In magazinul online al celor de la Agrafa gasesti orice obiect si articol promotional de care are nevoie o afacere – incepand de la ecusoane personalizate pentru angajati, pana la cupe si medalii pentru diferite concursuri sau intruniri. Poti alege decuparea 3D cu laser, reviste, carti de vizita cu rama, trofee, placute, boxe, brichete, fotogravuri, evantaie promotionale, agande si multe altele. Indiferent de produsul pe care ti-l doresti, la Agrafa gasesti orice.

 

Daca vrei sa intaresti relatiile de colaborare cu diferite persoane fizice sau juridice, este momentul perfect sa te gandesti ce cadou alegi. Daca este pentru prima data cand oferi asa ceva, iti pot spune ca un pachet format dintr-o agenda, un pix, un stick de memorie si poate o cana, toate acestea personalizate cu brandul tau, nu doar ca ii vor face pe destinatari sa aprecieze acest cadou, insa este o varianta buna pentru cei care primesc acest pachet, deoarece este foarte util.

Nu uita sa atasezi si o carte de vizita pentru ca cei care primesc cadoul sa te poata contacta in legatura cu o noua colaborare. Poti sa iti creezi cartile de vizita tot cu ajutorul celor de la Agrafa, ei fiind specialisti in acest domeniu. Daca te-ai hotarat ca vrei sa faci un asemenea cadou, este timpul sa apelezi la Agrafa, una dintre cele mai mari si mai bune tipografii din Bucuresti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.