5 rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba noastră

Bine ai revenit pe blogul meu! A trecut ceva timp de când nu am scris un articol despre hainele care nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Tocmai de aceea m-am gândit, ca astăzi, să vorbim despre rochii. Așa cum probabil deja știți ele pot fi purtate la aproape orice eveniment, indiferent de anotimp. Ele ocupă un rol foarte important în viața noastră tocmai pentru că pot fi purtate la mai multe evenimente.

Înainte de a vă vorbi despre rochiile care obligatoriu nu trebuie să lipsească din garderobă, trebuie să vă prezint și un site de pe care le puteți achiziționa. Numele lui este dyfashion.ro și ne oferă cele mai frumoase modele de rochii, ce pot fi cumpărate la super prețuri. Tot ce avem noi de făcut este să alegem modelele care ne atrag cel mai mult și apoi pas cu pas să ne completăm garderoba. Putem fi sigure că la ei vom găsi fix rochiile la care am visat.

Ce rochii trebuie să avem obligatoriu?

Rochii office

Rochie Fairy de zi cu margarete colorate

Atunci când mergem la un interviu sau atunci când ne angajăm la o firmă importantă obligatoriu trebuie să avem în garderobă câteva rochii office. Acestea crează impresia unei femei puternice, care știe ce își dorește de la viață și care pune preț pe locul de muncă. În plus în acest fel și noi ne vom simți bine în rochia comandată. Dacă înainte rochiile office erau disponibile doar în nuanțe de negru și alb, acum cei de la Dyfashion ne invită să mergem mai departe și să alegem cele mai colorate rochițe.

Rochii negre

Rochie Simona conica neagra cu volan la umeri si decolteu

Rochia neagră trebuie să fie nelipsită. De ce? Pentru că ea este perfectă atunci când în viața noastră are loc o tragedie, dar și atunci când participăm la o petrecere seara. În plus este genul de rochie care se potrivește oricui. dacă vi se pare că nu este potrivită fiind neagră, puteți oricând să o asortați cu o pereche de pantofi aurii sau chiar cu o curea.

Rochii de seară

Rochie Brise Celia midi albastru si bej cu broderie

Rochiile de seară ne scapă mereu de probleme, mai ales că sunt cel mai ușor de găsit pe site-ul celor de la Dyfashion. Vorbim despre foarte multe produse și culori care așteaptă ca noi să le descoperim. Dacă nu v-ați decis încă ce rochii să alegeți atunci ar trebui să vă orientați spre rochii de seara din dantela. Dantela este cel mai frumos material care poate însoți o rochie de seară, ea reușește să schimbe total chiar și cea mai simplă rochie.

Rochii de ocazie

Rochie Thymea lunga de seara lila din tull cu broderie 3D

Acestea trebuie să ne fie alături în cele mai frumoase momente din viața noastră. Fie că vom avea rolul de nașă, soacră sau de simplu invitat, trebuie să ne asigurăm că avem pe noi cele mai frumoase rochii. Doar în acest fel vom putea atrage atenția celor din jur și în plus să ne simțim bine. DyFashion ne sar în ajutor și de această dată pentru că au foarte  multe rochii elegante care să ne cucerească inimile.

Rochii de vară

Rochie Alinka alba clos cu imprimeu roz-corai

Știu că vara este aproape pe sfârșite, dar totuși cum ar putea cineva să refuze câteva rochii noi? Sincer eu prefer să le cumpăr din timp, ca să fiu sigură că voi avea și în următorul an acces la cele mai frumoase rochii. În plus nu știu cum este vremea pe la voi, dar la mine vara nu prea vrea să se lase gonită. Deci dacă și voi vreți să vă comandați rochii de vară intrați pe dyfashion.ro.

 

Ce părere aveți despre toate aceste produse? Pe care dintre ele le-ați adăuga în coș?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.