Cine ne este de ajutor la început de drum

Salutare! Câte dintre voi nu ați visat să vă deschideți propria firmă? Să nu mai depindeți de un patron și să aveți ce lăsa moștenire copiilor? Bănuiesc că multe dintre voi ați renunțat din cauza birocrației, probabil și mai multe ați auzit de la alte prietene cât de greu se pune pe picioare o afacere la noi în țară și cât de multe acte sunt necesare pentru a face asta. Ei bine și eu am pățit asta, m-am speriat de numărul de acte cerute și am renunțat la visul meu.

Norocul meu a fost însă că la scurt timp după ce am renunțat am dat peste Fabrica-de-firme.ro. Numele acestui site ne spune foarte multe despre activitatea pe care o desfășoară. Mai exact ei se ocupă cu oferirea de ajutor persoanelor care vor să își deschidă o afacere, să pornească pe un drum nou. Totul se face online, căutarea documentelor necesare, aflarea taxelor și chiar stabilirea mai multor detalii. Mai apoi actele se trimit la ei și ei pornesc mai departe întregul proces.

Poți fi sigur că acum firma ta se află pe drumul cel bun și că în curând te vei putea mândri cu ea. Totuși hai să o luăm cu începutul. Înainte de a apela la ei trebuie să te gândești ce fel de firmă vei deschide, vei vrea să fir srl sau poate un simplu pfa. Ei bine există diferențe între acestea și cel mai bine este să cunoști toate detaliile încă de la început.

De exemplu eu am decis să mă orientez spre infiintare srl-d. Este tot o societate cu răspundere limitată, dar ea îmi oferă scutirea de la diverse taxe. Desigur pentru a crea o astfel de firmă trebuie să îndepliniți anumite criterii pe care le puteți citi direct pe Fabrica-de-firme.ro. În plus nu uitați să vă uitați la toate detaliile oferite pe site, ele sunt foarte importante și prețioase.

Firma despre care v-am povestit mai sus se ocupă și cu actele necesare pentru suspendare activitate firma. Știu că nimeni nu își dorește să ajungă în acest pas, dar cel mai bine este să cunoști de la început toate detaliile, pentru a putea fi pregătit pe viitor.

Deci ce părere aveți despre această firmă?

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.