Bunătăți de la Green Cosmetic – Gli Elementi

Printre bunătățile pe care le-am descoperit cu ajutorul Galati Beauty Swap 3 se numără și produsele Gli Elementi. Acestea au fost oferite de cei de la Green Cosmetic și a fost pentru prima oară când am încercat produse de la acest brand. Produsele pe care am avut ocazia să le testez s-au numărat: Gli Elementi loțiune tonică, Gli Elementi Gel de curățare și o Mostră șampon anticădere de la Rephair.

Trebuie să vă menționez că cel mai mult la aceste produse mi-a plăcut mirosul, este un miros revigorant care te îmbină să le încerci. De asemenea trebuie să menționez că încă nu am avut ocazia de a testa șamponul. Nu știu cum am reușit performanța de a îl lăsa la Craiova, dar când mă întorc îmi voi face timp să îl încerc și pe el.

Gelul de curățare a fost primul pe care l-am încercat. Face puțină spumă, mai puțin decât aș fi sperat, dar mai mult decât alte geluri de acest gen încercate. Trebuie să vă mărturisesc că mie îmi place foarte mult senzația pe care o lasă pielii, pur și simplu este foarte catifelată și plăcută la atingere. Mirosul este unul foarte fresh și sinceră să fiu mi-a plăcut, chiar dacă eu de cele mai multe ori sunt fana produselor care miros foarte dulce sau floral.

Loțiunea tonică de la Green Cosmetic a venit într-o perioadă în care chiar aveam nevoie de ea. Pur și simplu atunci când îmi simt fața prea încărcată sau obosită tot ce trebuie să fac este să pun loțiune pe un șervețel demachiant și să o aplic pe față. Mai apoi mă pot bucura de o față mult mai curată. De asemenea trebuie să vă menționez că un alt atuu al acestei loțiuni este că nu irită fața și că nu se lipește de ea.

Așa cum vă spuneam și mai sus tot de la ei am primit și o mostră de șampon anti-cădere. Pe acesta nu l-am încercat, dar ținând cont de experiența pe care am avut-o cu produsele de mai sus nu îmi fac griji cu privire la eficacitatea lui.

Acestea sunt produsele pe care le-am încercat și sper că părerile mele vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.