Metode de relaxare in Constanta

Constanta, orasul de la Marea Neagra – locul unde nu mai ai nevoie de nimic pentru a te relaxa. Da, sunt de acord ca acest oras este perfect pentru orice vacanta, insa doar in sezonul cald, pe timpul verii. Cum poti sa ai parte de relaxare in Constanta si in restul lunilor din an? Vezi cateva idei in randurile care urmeaza.

 

Chiar daca acest oras minunat se afla langa plajele intinse ale Marii Negre, cele mai multe activitati se pot desfasura aici doar vara. Cand soarele straluceste pe cer cat e ziua de lunga, iar seara este perfecta atunci cand briza marii te insoteste la plimbarile tarzii, parca ai vrea sa nu mai pleci de aici. Dar ce faci dupa o saptamana sau doua pe care le petreci pe plajele minunate? Cu siguranta ai vrea sa te mai relaxezi, iar acest lucru se muta de pe faleza la Dina Jumps.

 

Dina Jumps este un studio dedicat miscarii si relaxarii. Stiai ca te poti relaxa si prin miscare, nu? Este un loc unde uiti de toate grijile, faci miscare, incepi un nou stil de viata, dar de aceasta data, un stil de viata sanatos. Pe langa toate aceste facilitati, la Dina Jumps te poti relaxa la sesiunile de masaj.

 

Dupa o zi lunga de munca, nimic nu se compara cu un masaj de relaxare, cu cele mai hidratante si aromate uleiuri. Dar inainte de asta, poti alege sa faci si miscare aici. Lista claselor este lunga, insa iti prezint doar cateva, care nu te vor solicita prea mult si te vor ajuta sa te relaxezi. Poti alege sa iei parte la clasele de kangoo jumps, steel training, toning, functional workout, pilates si multe alte clase pe care le gasesti la Dina Jumps.

 

Pe langa toate aceste avantaje, poti sa beneficiezi si de sedinte de masaj. In functie de dorintele tale, poti alege un masaj de relaxare partial, masaj de relaxare integral, masaj anticelulitic sau masaj balinez cu bete de bambus. Indiferent de tipul de masaj pe care il alegi, beneficiezi de relaxare 100%.

 

Vino la Dina Jumps, un studio destinat miscarii si relaxarii! Doar aici ai parte de relaxare in Constanta!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.