Un nou an școlar își deschide larg porțile azi!

Primele frunze au început deja să cadă, vântul odinioară molatec a început să capete încredere și să se unduiască mai aprig, totul vestind parcă venirea toamnei. Acest anotimp ce prin miresmele și magiile sale reușesc să ne plimbe în trecut și să ne amintească de prima întâlnire cu tutorele nostru educațional, școala. Ne readucem aminte, parcă în ceață, de clădirile fastuoase, de clasele pline de mister, de emoția primei zile de școală precum și de admirarea obiectelor alese cu îndârjire de către părinți pentru a intra cu mândrie într-o noua etapa a vieții noastre. Aveam bineînțeles și primul simbol al școlarului, pe lângă uniforma, și anume frumoasele noastre ghiozdane. Acesta avea să fie reprezentantul caracterului și al pasiunilor noastre.

După ce învățam sa pășim mai cu încredere în universul cunoștinței renunțam la ghiozdan și utilizam rucsacuri. Acesta era mai util pentru un adolescent deoarece oferea mai mult spațiu și era mult mai lejer. De asemenea era mult mai bine văzut din perspectiva modei, toți tinerii le apreciau și arătau la fel de sălbatice și de nonconformiste precum caracterul unui tânăr adolescent fără reguli și griji. Acesta era lăsat într-un colț pe jos sau ne însoțea în cele mai grele drumeții, era perfect pentru campinguri sau ieșiri în parc cu prietenii. Pur și simplu era un lucru devenit subit necesar pentru viața noastră de adolescenți.

Apoi, atingând pragul maturității am schimbat celebrele rucsacuri cu genți, simbolul maturității și al feminității acelor vremuri. Le asortam conform cu fiecare ținută la care adăugam o minunată eșarfă care sa ne păstreze acel aer libertin și tânăr. Poate v-am făcut sa visați și sa va amintiți de vremurile de altădată, iar ca praznic al inspirației mele veți găsi site-ul joolar.ro. Acesta este site-ul perfect în cazul în care aveți prichindei ce urmează să treacă prin aceleași emoții precum cele menționate mai sus.

Produsele prezentate sunt destul de calitative, prețurile accesibile iar modelele pot acoperii orice gust sau pretenție dorita. Astfel, cu ajutorul lor, micul școlar se va bucura de prima zi de școală și își va concentra dezamăgirea produsa de sfârșirea verii și a vacanței într-un amic ce îl va însoți în aceasta călătorie minunată. Iar, deoarece nu doar cei mici merita răsfățați, adulții se vor bucura de genti destinate lor ce au diferite forme, mărimi si culori. Cu siguranță vor fi pe placul dumneavoastra si vă vor crea amintiri noi, memorabile.

Astfel gentile joaca un rol important în viata noastră. Ele rămân veșnic drept simboluri ale anumitor etape importante pe care se bazează dezvoltarea noastră profesionala și ne reprezinta evoluția în timp. Cred că fiecare dintre noi își dorește un obiect care sa păstreze simbolic un moment din viața noastră astfel că vă invit pe site-ul de mai sus pentru a vă achiziționa, vouă și familiei voastre, câte o geanta pentru fiecare amintire.

Voi cum v-ați pregătit pentru începerea noului an școlar?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.