Bunătăți din natură de la Arboria Plant

Arboria Plant este unul dintre sponsorii care ne-au pregătit mici surprize la Galati Beauty Swap 3. Cu ajutorul am reușit să aflu mai multe informații despre uleiul de cocos, dar și despre uleiurile esențiale de mentă. Ambele produse sunt foarte importante pentru că ne ajutăm să ducem o viață mai bună și în plus trebuie să vă menționez că faptul că sunt naturale m-a făcut și mai mult să le vreau.

Ulei de cocos – Arboria Plant

Are o consistență foarte plăcută la atingere, puteți vedea cât este de pur din imaginile de mai sus. Dacă mă urmăriți de mai mult timp știți deja că într-o perioadă am avut și ocazia de a testa uleiul de cocos alimentar. Ei bine cel de mai sus este folosit pentru beauty. Mai pe scurt cu ajutorul lui putem crea măsți de față sau diverse cosmetice. Am văzut numeroase videoclipuri pe youtube, dar trebuie să vă menționez că momentan nu am avut ocazia de a le încerca.

Cel mai mult mă interesează crearea de rujuri cu ajutorul acestui ulei de cocos. Deja sună interesant? Rețeta este foarte simplă și nu costă mulți bani.

Ingrediente:

🙂  Ulei de cocos – Arboria Plant

🙂  Creioane cerate (este foarte important să alegem culoare pe care vrem să o aibă rujul) – plus că trebuie alese cele non-toxice. Se găsesc în general la raioanele pentru copii.

🙂 O cratiță mică, un vas care să reziste la temperaturi mari, dar care să nu fie din fier, un recipient în care să punem rujul

Metodă:

Se pune apă în cratiță, nu foarte multă, important este ca apa să nu acopere vasul în care vom pregăti amestecul. În vasul pentru amestec se adaugă 3 lingurițe de ulei de cocos. Dacă folosiți uleiul de la Arboria Plant atunci nu trebuie să așteptați foarte mult, pentru că el este deja lichid.

După ce uleiul s-a încălzit puțin se adaugă creionul colorat ales. În prealabil acesta poate fi tăiat în bucățele mici pentru a se topi mai repede. Se amestecă compoziția, atenție lingura nu trebuie să fie de fier, până se formează o pastă. Această pastă se pune în recipientul păstrat special pentru ruj și se lasă la răcit.

Ce părere aveți? Este ușor să faceți un ruj natural în casă, nu?

De câțiva ani sunt tot mai atrasă de uleiurile esențiale. Acestea au numeroase beneficii, ele putând fi observate și în funcție de tipul uleiului. Trebuie să vă mărturisesc că uleiul esențial de mentă de la Arboria Plant se numără printre uleiurile care miros cel mai bine din cele încercate de mine. Pur și simplu atunci când sunt răcită este suficient să fac inhalări cu ele pentru a mă simți mai bine. În plus sticluța asta îmi va ajunge cel puțin un an, deci nici din punctul de vedere al prețului nu sunt scumpe.

 

Ce părere aveți despre aceste produse? V-ați creat și voi rujuri prin metoda de mai sus?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.