BrandGSM aduce noutatile din lumea gadget-urilor

 

 

 

BrandGSM este un magazin online ce comercializeaza accesorii pentru telefoane de la producatori diferiti.

 

Pe magazinul lor virtual clientii au sansa de a alege intre huse de protectie, carcase, cabluri de alimentare, incarcatoare, si multe alte accesorii. Majoritatea accesoriilor sunt compatibile cu modele de Samsung, Alcaltel, Motorola, Nokia, Huawei, HTC, Iphone si multe altele.

 

Tot BrandGSM a adus in exclusivitate accesorii pentru noul telefon de la Apple, iPhone XS Max.

 

Dupa ce a fost anuntata lansarea noului telefon iPhone pe data de 12 septembrie, BrandGSM nu a mai stat pe ganduri si s-a gandit sa faca o surpriza clientilor, aducand huse iphone XS Max.

 

Acestia au preferat sa anticipeze lansarea oficiala a iPhone-ului XS Max, care va avea loc pe 28 septembrie in Romania.

 

Dupa ce le-am verificat stocul am ramas placut impresionat de produsele pe care le-au adus, deoarece gama este destul de varita iar pana acum toate produsele de la BrandGSM pe care le-am cumparat s-au dovedit a fi de calitate.

 

Am ales sa cumpar o husa iPhone XS Max modelul Apple Silicon Midnight Blue.

 

Aceasta husa este realizata din silicon de cea mai buna calitate iar interiorul este captusit cu microfibra pentru a-i oferi telefonului cea mai buna protectie.

 

Acest tip de husa este proiectata de catre Apple, iar cumparatorii vor avea siguranta ca se va potrivi, in totalitate, cu restul telefonului. Butoanele de volum si iesirile pentru porturi sunt conform specificatiilor Apple.

 

Husa Apple Silicon Midnight Blue este foarte fina la atingere si are un aspect elegant, datorita culorii de albastru cobalt care se poate asorta cu orice fel de tinuta.

 

Acesta husa este indicata in mod special pentru a proteja telefonul de socuri, lovituri si zgarieturi.

 

Protejeaza gadget-ul impotriva eroziunii si este usor de aplicat pe telefon.

 

Desi este putin mai scumpa decat restul accesoriilor, husa Apple Silicon Candy Midnight Blue este un produs original, de inalta calitate.

 

Personal recomand aceasta husa tuturor celor care intentioneaza sa isi achizitioneze noul iPhone XS Max, deoarece va va oferi o protectie superioara fata de alte produse.

 

Magazinul BrandGSM este expert in comercializarea produselor pentru telefoane, iar gama lor de accesorii se numara printre cele mai bune.

 

Odata ce veti comanda produsele lor va veti convinge de preturile acceptabile si livrarea rapida pe care o ofera clientilor din toata tara.

 

Tot pe site-ul lor, clientii au ocazia de a cumpara produse in rate, de pe BrandgGSM, in cazul in care nu isi pot permite achizitionarea produsului cu banii jos.

 

Cele mai bune oferte de accesorii pentru noul iPhone XS Max le gasim pe BrandGSM.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.