Noutăți de la Golden Rose – Review

Știu că v-am lipsit, dar acum că m-am mutat la Cluj o să fiu mult mai activă. Mai exact în următoarea perioadă veți avea ocazia de a vedea mai multe articole despre produsele pe care le-am primit la Galați Beauty Bloggers #3. Am reușit să testez aproape toate produsele și este cel mai bun moment să vă povestesc despre ele.

Astăzi vom discuta despre produsele primite de la Golden Rose. A fost prima oară când le-am testat și trebuie să vă mărturisesc că nici acum nu mă pot despărți de ele. Am primit două rujuri și o ojă. Trebuie să vă mărturisesc că cel mai mult mi-a plăcut faptul că se usucă foarte ușor, în doar câteva secunde.

Longstay Liquid Matte Lipstick

Primul produs de la Golden Rose pe care l-am încercat este rujul de mai sus. Dacă îmi urmăriți postările din Social Media cu siguranță ați avut ocazia de a vedea mai multe poze cu el. Este un ruj lichid care devine mat după aplicare, secretul pentru ca el să dureze mai mult este să îl lăsați să se usuce pe buze. Acest proces durează câteva secunde.

Ultima oară l-am folosit la nunta de weekend-ul trecut, când am avut și ocazia de a vedea cât rezistă pe buze. La mine a ținut mai mult de 6 ore, deși am consumat și foarte multe lichide în această perioadă. În plus trebuie să vă menționez că acesta nu s-a întins nici atunci când am mâncat. După părerea mea are nota 10+. Fiind un ruj foarte mic este ușor de adăugat în geantă pentru ca pe parcursul zilei să ne putem reîmprospăta machiajul.

Oja Color Expert

Pentru că tot v-am menționat de nuntă trebuie să vă precizez că unghiile mele s-au bucurat de prezența ojei de la Golden Rose. Am apelat la ea deoarece se potrivea foarte bine cu rochia pe care am purtat-o la ceremonia religioasă, dar și pentru că se usucă foarte rapid pe unghie. Eu o aplic mai întâi în strat subțire și până termin de făcut unghiile de la ambele mâini ea este deja uscată, apoi aplic un nou strat și apoi o las câteva secunde să se usuce.

Nu este nici foarte greu de șters de pe unghii, trebuie doar folosită puțină acetonă. Un mic dezavantaj al acestei oje este reprezentat de faptul că nu rezistă mult pe unghii mai ales dacă trebuie în această perioadă să spălați și vase. Desigur probabil cu un lac de unghii problema s-ar schimba, dar eu nu am avut ocazia de a testa asta.

Soft & Matte Creamy Lipcolor

La prima mea ieșire în Cluj am avut ocazia de a testa și cel de al doilea ruj de la Golden Rose. Este un ruj foarte frumos care nu iese foarte repede în evidență. În plus trebuie să vă mărturisesc că mi se pare perfect pentru machiajele de care mă voi bucura în perioada în care merg la cursuri. Puteți vedea mai sus cum se observă pe buze. Trebuie să vă mărturisesc că miroase delicios a ciocolată, doar îl aplici puțin pe buze și deja se simte gustul acela de ciocolată.

 

Voi ce părere aveți despre produsele de la Golden Rose? Le-ați încercat pe cele de mai sus?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.