La ce te raportezi cand alegi bluza de toamna – recomandari de la specialistii Mathilde

 

Cu melancolie in suflete pentru vara apusa, este vremea sa iti reinnoiesti garderoba de toamna cu haine in tendinte, iar bluzele sunt o piesa de baza in acest anotimp rece. Trebuie sa bifezi alegeri care sa te avantajeze, atat estetic, dar si functional, in sensul ca este necesar sa iti asigure protectie si confort la purtare.

Incepand de la tinutele office si pana la cele casual, te intereseaza ca sursa ta sa fie una de incredere. Asta se traduce prin piese vestimentare de calitate, realizate din materiale asemenea, care sa prezinte rezistenta. In conditiile in care dai o suma sesizabila pe o bluza, vrei sa stii ca aceasta nu se va decolora dupa prima spalare.

Bluza – piesa de baza in garderoba feminina

Indiferent ca alegi sa le asortezi cu pantaloni, fuste, cu pantofii casual sau cu toc, indispensabilele bluze dama sunt o necesitate si o achizitie de bifat, mai ales cand sunt modele de actualitate.

In functie de ocazie va fi aleasa si bluza, deci se preteaza a detine cel putin doua variante pentru fiecare oportunitate ce se poate ivi.

Este primordial sa alegi o bluza in marimea ta. De ce tin sa mentionez asta? Exista tendinta, din dorinta de a avea parte de lejeritate, sa fie ales un numar mai mare, cel putin in cazul acelor bluze realizate din materiale vaporoase. Recomandarea specialistilor Mathilde – magazin online de imbracaminte dedicat femeilor, este de a nu face nici un compromis din acest punct de vedere. De ce? Pentru ca sunt sanse mari de a contura o imagine de final hilara. Si apoi, exista optiuni care ofera confort si lejeritate nenumarate. Pe mathilde.ro pot fi vizualizate produse in acest sens.

De altfel, nici in cazul celor care vor sa isi evidentieze silueta optand pentru bluze dama care se muleaza pe corp nu este necesar un sacrificiu al marimii. Un numar prea mic va incomoda la purtare si nici nu va acorda tinutei un aspect natural.

Mare atentie trebuie sa acorzi culorilor atunci cand vrei sa cumperi bluze pentru garderoba de toamna. Nu vrei sa iti faci aparitia in nici un decor cu o nuanta total nepotrivita, de genul celor neon sau electrizante. Cel mai bine este sa te informezi legat de culorile in tendinta si sa te raportezi la ceea ce ti se potriveste. Cum? Cel mai bine este sa tii cont de vesnicul sfat care se aplica in general cand vine vorba despre alegerile vestimentare sau cele de accesorii, incaltaminte, etc. – asigura-te ca hainele se potrivesc tonului pielii si totodata nuantei parului si a ochilor.

Vrei sa transmiti hotarare si seriozitate? Atunci mizeaza pe culori clasice, specifice tinutelor office de exemplu, insa nu scoate din ecuatie tonurile pastelate sau cele nude.

Toamna este monotona, rareori calduroasa, motiv pentru care e recomandat este sa alegi piesele de vestimentatie, respectiv bluzele, in asa fel incat sa fii o inspiratie, atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.