Answear este răspunsul pentru o garderobă completă

Mânuța sus cine nu își pune măcar o dată pe săptămână întrebarea „Dar eu cu ce mă îmbrac astăzi?”… Sincer nu cred că există astfel de femei, zic femei pentru că bărbaților le este cel mai ușor să creeze ținute: o pereche de pantaloni, o bluză, un sacou sau o geantă, o pereche de pantofi sau adidași și gata ținuta. Noi în schimb trebuie să alegem între pantaloni, rochii, fuste, salopete, mai apoi trebuie să avem grijă să le asortăm cu încălțămintea, cu machiajul și cu celelalte accesorii.

Lucrurile nu sunt tocmai simple, dacă în garderoba noastră nu se regăsesc acele produse absolut necesare pentru crearea unei ținute de succes. De exemplu degeaba ai 10 perechi de blugi, dacă nu ai și o bluză pe care să o asortezi la ei, degeaba ai o rochie elegantă, dacă nu ai și o pereche de pantofi cu toc. Știu că există zeci de stiluri vestimentare, dar cu toate acestea există câteva piese care pot fi folosite pentru crearea a zeci de ținute. Azi vă voi povesti despre 10 dintre ele.

Rochiile elegante

Fie că ne dorim foarte mult sau poate mai puțin, rochiile elegante nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Ele reprezintă cea mai potrivită ținută pentru nunți, botezuri, prima întâlnire și multe alte evenimente la fel de frumoase. Noi, femeile, visăm să apărem la evenimente în cele mai frumoase și mai spectaculoase rochii și tocmai de aceea trebuie să căutăm cât mai multe modele și culori. Desigur trebuie să ținem cont și de dress-codul impus de evenimentul la care vom participa. Să nu uităm că o rochie elegantă nu scoate în evidență doar aspectul fizic, ci și stilul nostru vestimentar.

Answear reprezintă una din cele mai bune variante atunci când vine vorba de alegerea rochiei perfecte. La ei găsim rochii din catifea, numai perfecte dacă vremea de afară se anunță a fi răcoroasă, sau rochii din voal pentru serile caniculare. După ce am ales materialul trebuie să ne orientăm și spre lungimea rochiilor. Rochiile lungi sunt foarte căutate anul acesta și nu trebuie să vă fie teamă să le alegeți, nici dacă sunteți o persoană scundă, din contră tot ce aveți de făcut este să le asortați cu o pereche de pantofi cu toc. Desigur dacă evenimentul urmează să aibă loc într-un restaurant puteți opta cu cea mai mare ușurință pentru rochii scurte sau la rochii midi de seară. Nu uitați că voi trebuie să vă simți cât mai bine în ținuta aleasă.

SALOPETELE

Salopetele reprezintă o piesă vestimentară de bază în garderoba oricărei fashioniste. Sunt sigură că și voi știți acele dimineți în care pur și simplu nu aveți nici un chef să creați o ținută, ei bine cu ajutorul unei salopete ați scăpat de această problemă. Tot ce aveți de făcut este să alegeți pantofii și accesoriile potrivite pentru ea. În plus salopetele sunt foarte comode și tocmai de aceea le putem folosi pentru aproape toate ocaziile. De asemenea dacă țineți cont de părerea specialiștilor în domeniu și alegeți culoarea în funcție de nuanța tenului vostru și de culoarea părului atunci sigur nu veți da greș.

Pentru a avea succes în alegerea salopetei potrivite trebuie să avem în vedere modelele care se potrivesc cel mai bine cu silueta noastră. De exemplu dacă te bucuri de un corp subțire va trebui să te orientezi spre modelele care scot în evidență talia, dacă nu ai acest noroc cel mai bine este să alegi o salopetă care să aibă pliuri în partea de sus și care să scoată în evidență bustul, de asemenea poți opta pentru prezența unei curele.

PALTOANELE

Pentru că deja toamna și-a intrat în drepturi trebuie să avem în garderobă cel puțin un palton. Acesta ne va asigura trecerea mult mai rapidă și mai ușoară de la vremea caldă la cea rece. Desigur în funcție de cât de friguroase suntem trebuie să avem grijă la materialul din care paltonul este realizat. Nu doar materialul este important, ci și mărimea, aceasta trebuie aleasă și în funcție de ținutele pe care vrem să le creăm pe viitor.

De exemplu dacă ne dorim să purtăm paltonul peste o bluză sau o cămașă atunci trebuie să apelăm la o mărime potrivită pentru noi. În schimb dacă vom purta paltonul peste un costum ce conține și un sacou atunci trebuie să optăm pentru o mărime mai mare. Nu uitați că paltonul este singura piesă vestimentară ce poate fi purtată peste sacou.

JEANS

Cine nu are în garderobă cel puțin o pereche de jeans? Ei bine aceste piese vestimentare sunt foarte utile pentru crearea ținutelor casual. Tot ce trebuie noi să facem este să alegem perechile de pantaloni care ne scot cel mai bine în evidență atuurile și care ascund defectele corpului nostru. De exemplu pentru a putea ascunde câteva kilograme ne putem folosi de ajutorul blugilor prespălați, desigur pentru ca rezultatul să fie pe placul nostru trebuie să ținem cont de toate detaliile.

Sunt sigură că deja stiți că dacă blugii sunt mai lungi nu este o problemă atât de gravă pentru că putem apela la ajutorul unei croitorese, totuși trebuie să avem grijă să nu alegem blugi prea scurți. De preferință este să luăm în calcul și înălțimea tocurilor pe care le vom asorta la această ținută. Nu uita că pe Answear găsești foarte multe modele de blugi, deci este puțin cam imposibil să nu găsești mărimea cea mai potrivită pentru tine.

Adidași

Adidașii reușesc să cucerească tot mai mulți adepți. Dacă înainte aceștia erau perfecți doar în combinație cu ținutele sport, acum putem crea cu ajutorul lor chiar și ținute casual. Acest lucru se datorează și faptului că sunt foarte ușor de purtat și nu ne incomodează. De exemplu putem apela cu ușurință la o pereche de New Balance atunci când știm că vom avea de parcurs o distanță foarte mare pe jos.

Gama de culori s-a diversificat și ea o dată cu trecerea anilor și tocmai de aceea acum putem găsi perechi care să se potrivească la orice ținută, de exemplu perechile în nuanțe de alb sau de negru, sau perechi care să meargă doar cu anumite ținute. Așa cum ți-am zis totul ține de tine, dacă ție îți place să creezi ținute ieșite din comun, atunci nu ar trebui să te simți intimidată de cei din jur.

PANTOFII CU TOC

Îți spuneam deja mai sus că pantofii cu toc sunt piese care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Chiar dacă nu obișnuiești să porți pantofi cu toc atunci când mergi în oraș sau la serviciu, vei avea nevoie de ei atunci când participi la o nuntă sau la un botez. Pantofii cu toc scot în evidență eleganța și feminitatea celei care alege să îi poarte și tocmai de aceea merg de minune alături de rochiile sau salopetele elegante.

Acum câțiva ani pantofii erau asortați cu geanta, acum însă pantofii trebuie să vină ca o completare a ținutei. Avem la dispoziție foarte multe modele de pantofi, chiar dacă nu iubim să mergem pe tocuri putem opta pentru o pereche de pantofi cu toc mic, care să nu ne incomodeze foarte mult.

GHETELE

Galerie Personala – Ghete Answear

Tot în garderoba noastră trebuie să ne asigurăm că avem cel puțin o pereche de ghete. Acestea reușesc să ne asigure căldură pentru a putea trece cu ușurință peste vremea rece. Desigur chiar dacă optăm pentru ghete asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la tocuri, există foarte multe modele cu toc care sunt foarte ușor de purtat în această perioadă.

În plus trebuie să avem în vedere și ținutele pe care adorăm să le purtăm în perioada rece. Dacă nu putem renunța nici toamna la rochii atunci ar trebui să ne orientăm spre ghete lungi sau de o lungime medie. Astfel vom putea păcăli puțin vremea rece și să ne mai bucurăm o perioadă de rochii. Totuși să nu uităm că avem nevoie de un palton pentru ca ținuta noastră să fie completă.

GENȚILE

Fie că mergem la muncă, la școală, la cumpărături sau la un eveniment gențile nu trebuie să ne lipsească. Gențile ne sunt de un foarte mare ajutor, deoarece în ele putem adăuga diverse lucruri de care avem nevoie pe parcursul zilei sau al serii.

În funcție de lucrurile care ne trebuiesc vom putea alege și gențile potrivite. În plus gențile sunt realizate și în funcție de evenimentele la care ar putea fi purtate. De exemplu atunci când mergem la o petrecere cel mai bine este să optăm pentru o geantă mică, elegantă, care să se potrivească cu ținuta noastră.

PĂLĂRIILE

Printre accesoriile pe care le iubesc se numără și pălăriile. Ele reușesc să completeze de minune ținutele realizate în zilele toride, când soarele stă foarte multe ore pe cer. În plus unele dintre ele pot oferi o notă de mister întregii noastre ținute. Alegerea pălăriei perfecte nu este un lucru greu de făcut, trebuie doar să alegem un model care să ne pună în evidență forma feței.

BIJUTERIILE

Bijuteriile sunt cele care completează orice ținută. Indiferent de stilul vestimentar pe care alegem să îl purtăm, de personalitatea noastră, vom găsi cel puțin o bijuterie care să ni se potrivească. În funcție de dorințele noastre vom putea opta pentru cercei lungi, cercei simpli sau pentru cele mai ciudate modele de cercei. De asemenea putem opta pentru lanțuri, brățări, inele, chockere și multe alte bijuterii care să scoată în evidență ținuta.

Eu sunt de părere că bijuteriile trebuie să însoțească orice ținută, deoarece ele ne oferă încredere și reușesc să atragă atenția celor din jur. Desigur înainte de a alege o bijuterie trebuie să ne gândim și cât de mult se potrivește ea cu ținuta, dar și cu evenimentul la care urmează să participăm.

 

Acestea sunt cele 10 produse pe care eu le consider indispensabile pentru femei. Toate acestea pot fi achiziționate de la Answear.ro, un retailerul multibrand care încă din 2015 ne pune la dispoziție cele mai bune produse de la branduri de renume internațional.

Ce produse consideri că nu ar trebui să lipsească din garderoba ta?

 

Acest articol a fost scris pentru proba numărul 1 din SuperBlog 2018!

8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.