Produse de calitate de la Amalia.ro

Bine v-am regăsit, dragele mele. Astăzi vreau să vă povestesc puțin despre produsele primite în cadrul evenimentului Galati Beauty Swap #3 de la Amalia.ro. Așa cum puteți ști în cadrul acestui eveniment am primit foarte multe produse interesante și am întâlnit foarte multe firme noi. Amalia.ro se numără printre firmele cu care am făcut cunoștință în cadrul acestui eveniment. De la ei am primit: uscator par, paleta concealer, oje semi, gel unghii și în plus norocul a fost de partea mea, astfel că în cadrul unei tombole am mai câștigat încă două produse: o ojă și un set de farduri.

Încep cu uscătorul de păr pentru că el îmi este cel mai util. Așa cum deja știți la începutul acestei luni m-am mutat în Cluj, astfel că am avut ocazia de a adăuga foarte simplu și rapid uscătorul în bagaj. Este un uscător de păr foarte mic și comod, nu cântărește mult. Pentru mine este puțin cam greu să îl folosesc pentru că am părul foarte des, dar addevărul este că nu pot să nu mă plâng de el. Cel mai mult mi-a plăcut că a venit direct cu adaptor, așa că nu a mai trebuit să îmi cumpăr eu unul.

Oja semipermanentă arată spectaculos, dar trebui să vă mărturisesc că nu am reușit încă să o aplic. Din păcate nu am uscător de unghii potrivit pentru ea. Totuși vă promit să actualizez acest articol în momentul în care am primele mele manichiuri.

Tot de la Amalia.ro am primit și gelul de unghii de mai sus, dar din nou mi-au lipsit celelalte accesorii de care este nevoie pentru a face manichiură în gel. Așa cum deja v-ați dat seama nici acum nu mă pot plânge cu privire la culoare, sincer dacă aș fi avut măcar lampă aș fi încercat să văd și cum arată pe unghii.

Cele două produse de mai sus le-am câștigat în cadrul tombolei sponsorizate de această firmă. Trusa de farduri m-a cucerit și dacă mă urmăriți pe Instagram sigur ați observat machiaje realizate cu ea. Este foarte mică, cam cât o oglindă de buzunar, deci o putem lua cu noi la toate evenimentele și să ne și bucurăm de beneficiile oferite de ea. Pe albastru nu am mers, dar nuanțele de roz și mov m-au cucerit complet. Oja este de asemenea superbă și voi adăuga poze cu ea ca să vedeți cât de bine arată pe unghii.

 

Voi ați încercat produse de la Amalia.ro? Ce părere aveți despre produsele de mai sus?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.