O bucătărie de vis se contruiește alături de SomProduct

”Spune-mi si am sa vin. Sa fiu al tau destin”(tonul de la alarmă)… Cine mă caută, oare la ora asta? Încerc să iau telefonul de pe noptieră și el cade pe jos… Sper doar că nu i-am spart ecranul că de data asta chiar îl schimb cu altul. Mă ridic din pat, spre norocul meu telefonul este bine, din păcate însă doar ce mi-a sunat alarma, ceea ce înseamnă că orele mele de somn s-au terminat. Trebuie să ajung la ore, asta dacă nu vreau să îl văd pe profesor și în toamnă. Reușesc să ajung la bucătărie, dar întrerupătorul pare că astăzi nu vrea să mă ajute, mă îndrept spre dulap și nu știu de ce nu este acolo. Nici măcar degețelul meu mic de la picior nu reușeste să îl găsească, chiar dacă în fiecare dimineață întâlnirea lor este la ordinea zilei.

Trecând peste șoc încep să mă trezesc la realitate și îmi dau seama că nimic nu se află acolo, nici dulapul de la bunica, nici chiuveta pe care nu știu de unde a adus-o Alex, toată camera este goală. Chiar înainte de a alerta poliția îmi reamintesc că nu mă mai aflu în casa părinților mei, ci în noua noastră casă. Doar ce ne-am mutat cu o seară înainte și nu m-am obișnuit cu casa. Nu avem prea multe, noroc cu dormitorul pe care ne-am asigurat că îl mobilăm primul și cu baia care fusese terminată de foștii propietari. Bucătăria însă este goală și noi trebuie să ne ocupăm de designe-ul ei. Mă întorc în dormitor resemnată, azi nu mă voi bucura de ciocolata mea caldă sau poate îmi voi cumpăra de pe drum… fix atunci îmi atrage atenția termosul de pe masă și bilețelul care îl însoțește:

”Scumpa mea eu am plecat la muncă, aici ai ciocolata ta caldă ca să îți poți începe bine dimineața.

                                                                                     Te iubesc, ne vedem diseară. Alex”

Îmi torn ciocolata în cană și deschid laptopul. Pagina celor de la SomProduct.ro mă întâmpină la fel de veselă ca aseară. Las mirosul de ciocolată caldă să mă însoțească în călătorie.

SomProduct.ro cea mai bună soluție pentru o bucătărie completă!

O dată intrată în lumea SomProduct mă orientez rapid spre categoria de mese și scaune de bucătărie. Nici nu mă gândesc cum ar arăta bucătăria noastră fără mobilier. Optez direct spre seturile create de specialiști. Ne-au mai rămas puțini bani după cumpărarea casei și de aceea prefer să nu cheltui și mai mulți bani pentru bucătărie. Cum am ales mobilă deschisă la culoare și setul îl aleg la fel, nu pot să trec peste faptul că setul ales îmi oferă și o reducere de 33%, cu care mai economisesc ceva bani.

Cum bucătăria va fi locul în care voi învăța pentru prima oară să gătesc, locul în care vom descoperi rețetele noastre favorite trebuie să mă asigur că voi avea toate vasele pentru gătit necesare. Pentru a pregăti cele mai delicioase mâncăruri voi avea nevoie de tigăi de calitate. Cu ajutorul lor voi putea să redescopăr plăcerea de a găti clătite, voi învăța cum să fac sosuri și cum să creez preparate speciale. Știu că nu îmi va ieși din prima, dar nu mă voi da bătută. Cel mai greu cred că va fi să mă decid ce tigăi să cumpăr, prețurile sunt foarte bune pentru toate produsele deci va trebui să merg pe alt criteriu.

Pentru că cele mai importante mese din viața noastră le vom lua în bucătărie trebuie să mă asigur că avem la dispoziție cele mai bune tacâmuri, dar și cele mai frumoase farfurii. Nu știu dacă urmăriți programele de gătit, dar modul de prezentare a preparatelor depinde foarte mult și de farfuriile pe care le avem la dispoziție. Astfel nu doar noi ne vom putea bucura de produsele comandate, ci în sfârșit vom putea invita la noi prieteni și rude pe care mai târziu să îi servim cu preparatele create în noua noastră bucătărie.

V-am spus deja că nu sunt expertă în crearea preparatelor și tocmai de aceea voi avea nevoie de ajutor. La început voi apela la ajutorul cărților de rețete, astfel mă voi obișnui cu bucătăria și cu tot ce presupune ea. Desigur printre produsele de care am nevoie se numără și ustensilele de bucătărie, acestea se vor găsi la loc de cinste. Mai exact voi vorbi cu Alex să îmi așeze o bară pentru ele fix lângă aragaz. În felul acesta voi avea acces mai mare la ele și voi fi sigură că nu voi uita să le folosesc.

Pentru că iubesc ordinea voi apela și la ajutorul produselor pentru organizare și depozitare. În felul acesta voi putea găsi rapid produsele și ingredientele de care am nevoie. Spre fericirea mea cei de la SomProduct.ro îmi oferă tot ce am nevoie pentru completarea bucătăriei, mai pe scurt tot ce am de făcut este să accesez ori site-ul online, ori aplicația lor și să îmi creez o listă cu toate produsele de care am nevoie. În felul acesta voi putea descoperi toate reducerile lor și în plus dacă plasez toată comanda o dată voi beneficia de transport gratuit.

 

Acest articol a fost scris pentru proba 3 din SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.