Bunătăți de la Elementar și câteva detalii despre uleiuri

Tot la Galati Beauty Bloggers Swap 3 am avut ocazia de a face cunoștință cu brandul Elemental. De la aceștia am primit două produse foarte parfumate, dar și o super-drăguță agendă. Trebuie să vă mărturisesc că agenda m-a captivat prima. Pur și simplu sunt îndrăgostită de tot ce presupune agende, iar aceasta arată genial. Încă nu am scris pe ea, sincer îmi pare rău să o încep, mai ales că știu că într-o zi voi ajunge la finalul ei, lucru care mă va întrista foarte mult. De asemenea și punguța în care au fost cosmeticele este foarte drăguță, având afișat mesajul: „with love from nature by Elemental

 

Până la Elementar știam doar de existența uleiurilor esențiale, cele folosite pentru aromaterapie, și de existența uleiurilor pentru gătit. O dată cu evenimentul de beauty mi-am îndreptat atenția și asupra uleiurilor vegetare. Acestea vin alături de numeroase beneficii, iar pentru o pasionată de beauty sunt absolut necesare. Mai știți atunci când v-ați gândit că acel produs care vă place foarte mult are prea mulți parabeni, ei bine acum poate chiar îl puteți crea singure. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ingredientele potrivite.

Eu am primit Uleiul de Argan BIO. Acesta a venit în sticluța de mai sus, care era sigilată. Eu am adăugat la poză și pompița primită o dată cu aceste produse. Cu ajutorul ei ne putem asigura că folosim o cantitate potrivită de ulei, dar și că întreg conținutul sticlei nu se va vărsa. Pentru că nu știam foarte multe despre acest ulei a urmat o scurtă documentare și astfel am aflat că el se obține din pulpa fructului și nu din sămânța acestuia. Astfel printre beneficiile pe care le oferă aceștia: regenerator, hrănitor pentru păr, calmează pielea, dar și multe altele.

Acest produs se poate folosi așa cum este sau în combinație cu alte uleiuri. De asemenea așa cum v-am spus și mai sus se poate folosi pentru crearea diverselor produse cosmetice cum ar fi creme sau alte loțiuni. Tot ce aveți de făcut este să găsiți rețetele potrivite. Eu am și mai mult noroc pentru că acum pot scrie rețetele aflate direct în frumoasa agendă primită.

Tot de la Elemental am primit și Apă de Albăstrele BIO. Pe aceasta chiar am folosit-o de câteva ori. Din cauza faptului că stau foarte mult în fața laptopului ochii mă dor și de foarte multe ori am probleme cu ei. Eu am aplicat-o pe dischete demacheante și apoi le-am aplicat pe ochi, le-am lăsat să acționeze o perioadă și m-am bucurat de beneficiile oferite de ea. Trebuie să vă mărturisesc că după o zi foarte obositoare acest procedeu mă ajută foarte mult.

Voi ce părere aveți despre uleiul de argan și despre apa de albăstrele? Le-ați folosit până acum?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.