Lună de lună cei de la Bio Aleea ne sunt alături

Menstruația este un subiect încă tabu pentru multe femei de la noi din țară. Chiar dacă acest proces este unul absolut natural multe femei se simt rușinoase atunci când  este adus în discuție. Eu am scăpat de această problemă, iar astăzi vreau să purtăm o discuție despre absorbantele zilnice pe care le folosim atunci când „perioada” se apropie sau atunci când ea este aproape de sfârșit.

Înainte de a începe să vorbim despre acest subiect trebuie să vă mărturisesc că am aflat despre existența Bio Aleea și a absorbantelor Lunay în urma participării la Galati Beauty Bloggers 3. Astfel la scurt timp după această întâlnire am reușit și să le folosesc, deci tot ce veți citi sunt părerile mele.

Mereu înainte de sosirea menstruației mă simt ciudat, dacă ești femeie atunci sigur te-ai lovit și tu de ea. Pur și simplu este senzația aceea de teamă că îți va veni, nu îți vei da seama și te vei pătea. Știu că cea mai bună metodă este să folosești niște absorbante zilnice îniante de sosirea perioadei, dar până la absorbantele primite de la Bio Aleea eu mă loveam de altă problemă: mai exact de iritații. Așa că încercam să găsesc diverse metode prin care să micșorez zilele în care aveam nevoie de absorbante.

După ce am întâlnit Lunay, viața mea s-a schimbat. Iritațiile au dispărut și am reușit să mă simt comod folosindu-le. De asemenea trebuie să vă mărturisesc că nu se observă nici dacă vreți să purtați colanți. Absorbantele acestea zilnice sunt făcute din 100% bumbac deci sunt prietenoase cu corpul nostru. Prețul lor este foarte accesibil și din câte am văzut avem și posibilitatea de a cumpăra absorbante cu un număr mai mare de picături.

Tot de la Bio Aleea am primit și produsele de mai sus. Vorbim din nou de două produse realizate cu ingrediente naturale care ne ajută să ne păstrăm frumoase. Prima este o cremă de față, iar cea de a doua este o loțiune de corp. Aceste produse au ajuns la mama mea deoarece ea este tot mai pasionată de produsele realizate fără parfum și parabeni.

Dacă și voi sunteți în căutarea unor produse naturale atunci ar trebui să apelați cu încredere la acest site. Aveți grijă de voi, credeți-mă că fiecare pas făcut în față reprezintă un avantaj pentru viața voastră.

Voi ce părere aveți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.