Pentru BMW-ul meu doar piese originale BMW

Îmi aduc și acum aminte cât de greu a fost să îmi aleg mașina. Eram la început, nu știam nici măcar să deosebesc mașinile între ele, dar știam că fără o mașină nu se mai poate. Trebuia să fac drumuri lungi, iar mersul cu trenul nu mă avantaja deloc, pentru că pierdeam foarte mult timp. În plus nu puteam merge cu bagaje voluminoase și grele pe tren, așa că am luat decizia de a îmi cumpăra o mașină.

Nici pe atunci nu stăteam bine cu timpul, așa că am mers doar în câteva showroom-uri unde m-am uitat fugitiv după mașini, dar niciuna nu m-a atras, nu simțeam eu că este mașina perfectă pentru mine. Mai apoi, la îndemnul unei prietene am început să caut online și am găsit-o. Era acolo, mă aștepta. Am văzut în ea tot ce îmi doream, o mașină spațioasă, o mașină care să îmi ofere siguranță și o culoare demențială. Mai exact, este vorba despre BMW X1.

De ce am ales această mașină?

bmw.ro
sursa:bmw.ro

În primul rând datorită culorii. Atunci când am decizis că îmi trebuie o mașină am zis că nu vreau să fie una din acele culori care ies repede în evidență, gen roșie sau verde. Mi-am dorit o mașină care să impresioneze prin mărime, prin design, așa că am optat pentru BMW X1 Alpine White.

Am ales-o și pentru că mi s-a părut cea mai sigură mașină. Ea oferă o vizibilitate foarte bună în trafic și în plus recenziile, pe care am avut șansa să le citesc, m-au făcut să apreciez frânele cu disc pe față și pe spate. Trebuie să vă mărturisesc că m-a încântat și faptul sistemul heads-up cu proiecție. Nu mă înțelegeți greșit, dar fiind la început nu voiam să mă uit în altă direcție pentru a vedea viteza. Cu ajutorul acestui sistem știam că toate aceste informații îmi vor apărea pe parbriz și eu voi putea fi atentă și la drum în timp ce le verific.

Am cumpărat mașina acum ce mai am de făcut?

Eu credeam că după ce am cumpărat mașina am scăpat de toate problemele cel puțin pentru câțiva ani. Din păcate lucrurile nu stau tocmai așa sau pot sta, dacă nu vrei să te îngrijești de mașina proaspăt cumpărată. Eu, în schimb îmi doream o mașină care să mă însoțească cât mai mult timp.

Astfel am început să caut informații despre beneficiile achiziționării de piese originale BMW, dar și despre achiziționarea unor piese aftermarket BMW. Foarte mulți prieteni îmi spuneau să cumpăr produse aftermarket pentru că sunt mai ieftine și au aceeași calitate. Chiar dacă m-ar fi încâtat această idee, mi-am dat seama că ea nu este una benefică pentru mine. Da, cumpăram piese cu un preț mai mic, dar cât mă țineau ele? Cât de dezavantajoase erau pentru mașina mea? Ei bine după ce am încercat să găsesc un răspuns la aceste întrebări mi-am dat seama că ce câștig într-o parte, pierd în alta. De ce? Pentru că niciodată niște jante BMW 18 aftermarket nu vor rezista la fel de mult ca niște  jante BMW 18 originale.

 

De ce să cumperi piese pentru BMW de la eXclusiv OEM?

În acest fel am început să caut magazine online care să îmi ofere piese originale sau piese OEM pentru mașina mea. Nu a fost ușor, pentru că nu știam ce fel de produse să caut, cum să aleg magazinul care să îmi ofere calitate la un preț bun. Mai apoi prietena mea mi-a vorbim despre singurul magazin offline specializat în comercializarea de piese auto BMW OEM de  la noi din țară.  Bineînțeles că am vrut să comentez, deoarece iubesc să fac cumpărăturile direct online, dar prietena mea mi-a spus că au și magazin online.

Nu a durat mult până ce am intrat pe site-ul lor și în final le-am făcut și o vizită pentru a vedea dacă au într-adevăr tot ce am nevoie. Sinceră să fiu mi-a plăcut atmosfera foarte mult, dar și o parte din banner-ul de mai jos care stătea la loc de frunte în magazin. Vorbind cu specialiștii lor am avut șansa de a afla beneficiile folosirii unui ulei original BMW, știu că este ceva mai scump, dar oare mașina noastră nu merită acest răsfăț?

De atunci mașina mea de bucură doar de piese de BMW de la eXclusiv OEM., iar mie nu îmi mai este frică de nimic. Știu că dacă se va întâmpla ceva cu mașina voi avea un site cu piese BMW originale care să îmi vină în ajutor.

 

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018. 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.