Produse de calitate de la Biofin

Tot în cadrul Galati Beauty Swap #3 am reușit să fac cunoștință și cu produsele celor de la Biofin. Aceștia ne-au pregătit un paachețel foarte parfumat numai bun pentru zilele în care venim super obosite de la muncă. Produsele pe care le-am primit de la aceștia sunt: sare de baie, balsam de buze, cremă contur de ochi.

O să încep cu balsamul de buze, deoarece așa cum deja știți deja a fost primul produs pe care l-am testat. Mereu am avut probleme cu buzele și am căutat să găsesc un balsam de buze care să mă ajute în perioada rece. Balsaamul de la Biofin este unul foarte cremos și se simte pe buze chiar și după mai multe ore. Acest lucru m-a cucerit din prima, chiar dacă pot să iau un balsam de buze oricând cu mine, îmi este mai simplu să reziste el mai mult decât să trebuiască să îl aplic eu de mai multe ori.

Sare de baie Biofin. A fost primul produs pe care l-am deschis și a fost dragoste la primul miros. Efectiv miroase demențial și reușește să îți creeze o senzație de calm și de plăcere. Mirosul de lămâie nu este cel mai puternic, dar în combinație cu lavanda crează un spectacol frumos de mirosuri. Pur și simplu de câte ori mă simt obosită tot ce am de făcut este să umplu cada cu apă și să adaug o porție consistentă de sare de mare în ea. La sfârșit mă simt de fiecare dată mai energică și mai fericită.

Dacă și voi aveți nevoie de clipe de repaus și de plăcere atunci ar trebui să adăugați în coșul de cumpărături acest produs. Nu este foarte scump și în plus un borcănel de genul îți va folosi câteva luni. Chiar nu este nevoie să pui o cantitate foarte mare de sare de mare în apă pentru a putea simți beneficiile ei.

Tot de la Biofin am primit și crema de ochi, aceasta conține unt de cacao, ceara de albine, ulei de cocos,  vitamina E și încă câteva ingrediente. Trebuie să vă menționez că acestea sunt bio, tocmai de aceea el a ajuns tot la mama mea care este pasionată de astfel de produse.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.