5 cadouri pe care le putem crea cu un gravator laser!

Într-o lume aflată într-o continuă fugă după nou, trebuie să le oferim celor dragi cele mai frumoase cadouri. Sincer, eu nu cred că mai este suficient să mergi într-un magazin, să alegi un cadou la întâmplare și apoi să îl oferi celui drag. Cred că ar trebui să oferim cadouri care să poarte cu ele o parte din sufletul nostru, o parte din iubirea care ne ghidează zi de zi pașii. Acest lucru nu este imposibil, tot ce avem nevoie este un gravator laser și puțină imaginație.

Gravatorul Laser este cea mai tare invenție de până acum, el ne oferă șansa de a grava ce vrem noi pe aproape orice fel de material. În felul acesta cadoul acela de pe raft va deveni unul unic, unul care poartă în el dragostea noastră. Desigur va trebui să alegem un gravator de calitate, un produs care să ne ajute mai mult timp și care să poată duce la bun sfârșit proiectul pe care noi îl avem deja în minte.

Astfel de gravatoare ne sunt oferite de cei de la Colop RomaniaȘtiu că probabil vă aduceți aminte de ei din articolele mele cu și despre ștampile. Totuși trebuie să vă menționez că acum ei se ocupă și cu importarea și distribuirea gamei de gravatoare laser BodorVorbim despre foarte multe produse care ne pot ajuta să ne ducem ideile pe un alt plan, să creăm chiar o afacere de succes.

Înainte de a vorbi despre asta haideți să vă spun care sunt cinci dintre cadourile pe care le putem crea cu ajutorul unui gravator laser BCL-1630B.

  • Gravează un mesaj ascuns pe spatele brățării din piele
sursa: mentime.ro
sursa: mentime.ro

Fie că urmează să oferi cadoul unui bărbat sau unei femei, o brățară din piele greu va da greș. Totuși, pentru a oferi o plăcere și mai mare eu îți propun să gravezi un mesaj ascuns pe spatele brățării. Poți să îi spui cât de mult o/îl iubești, să îi urezi la mulți ani sau pur și simplu să îi amintești să zâmbească zi de zi. Acest cadou va fi unul unic, dar și unul foarte intim pentru că doar voi veți ști ce se ascunde în spatele lui. În plus dacă vreodată se va supăra pe tine și va vrea să dea jos brățara, va întâlni în cale mesajul tău.

  • Oferă cadou o pușculiță gravată

Cel/Cea căruia/căreia urmează să îi faci cadou vrea să economisească bani, dar niciodată nu reușește să facă asta? Nimic mai simplu, apelează la o pușculiță gravată, scrie pe ea fie un motiv foarte bun pentru a strânge bani, fie optează pentru o poză cu vacanța în care ai promis că o duci dacă strânge banii sau pur și simplu folosește-te de imaginație. Nu uita cu cât este mai specială pușculița cu atât sunt mai mici șansele ca persoana care o primește să o spargă pentru a scoate banii din ea.

  • Un bănuț gravat
sursa: Imgrum.pw
sursa: Imgrum.pw

Iubesc genul acesta de bănuți și consider că sunt cadoul perfect pentru cei care petrec cel puțin câteva zile departe de familie. Poza de mai sus este orientativă, deoarece nu am reușit să găsesc cu mesajul pe care îl voiam eu. Cert este că puteți să scrieți ce vreți voi, un mesaj de dragoste, un mesaj care să îi reamintească să fie atent la drum pentru că acasă îl așteaptă cele mai dragi persoane sau orice. Desigur în loc de bănuț puteți opta pentru o inimioară, pentru un porumbel, un avion  sau pentru o altă formă care să aibă o semnificație specială pentru voi. Nici mesajul nu trebuie să aibă sens pentru cei din jur, ci doar pentru voi doi.

  • Pahare Gravate

Da, chiar și paharele pot fi gravate, pentru că aceste aparate de gravat au sisteme speciale care nu permit obiectelor să se zgârie sau distrugă în timpul procesului. Cui puteți oferi astfel de pahare? Oricui, important este să alegeți modelul și descrierea în funcție de persoana care le primește. Dacă nu aveți idei vă recomand să căutați pe google pentru a vă forma o părere despre cum arată un astfel de pahar.

  • Gravează cea mai frumoasă agendă
sursa: Woodgeek store
sursa: Woodgeek store

Acum câteva luni am  primit cadou o agendă cu coperți din lemn. Trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit încă de la început de ea, deși coperțile era unele simple. Deja îmi imaginez cu câtă prețuire aș fi ținut-o, dacă pe coperțile ei era și ceva gravat. Tocmai de aceea vă recomand să optați pentru gravarea unor astfel de agende. Puteți pune pe coperțile lor câteva rânduri, anumite simboluri sau pur și simplu să o decorați așa cum vă spune inima. Credeți-mă că un astfel de cadou este foarte apreciat și păstrat ani la rând. Pentru ca surpriza să fie și mai frumoasă vă recomand să nu luați agende din acelea datate, ci din cele care permit să fie folosite mai mulți ani.

Acestea sunt doar câteva din sutele de cadouri pe care le putem face folosind gravatorul laser BCL-1630B. Pentru că sunt sigură că vă întrebați de ce m-am oprit asupra acestuia vă voi prezenta mai jos câteva din beneficiile care mi-au atras atenția. Pentru a afla mai multe vă invit să accesați link-urile de mai sus.

De ce am ales gravatorul laser BCL-1630B?

sursa: http://bodorlaser.ro/
sursa: http://bodorlaser.ro/
  • În primul rând pentru că este perfect atât pentru crearea unor produse de dimensiuni mici, cât și a unora de dimensiuni mari. Atunci când gravezi ai nevoie de mai multe posibilități și tocmai de aceea este mult mai bine să te orientezi încă de la început spre aparatul de gravură laser perfect pentru tine.
  • Deoarece are inclus Plug-in pentru Corel Draw și AUTOCAD. Cei care v-ați mai lovit de partea de marketing, dar și cei care vreți să vă deschideți o afacere cu ajutorul unui astfel de aparat trebuie să țineți cont de acest aspect.
  • Nu trebuie să vă fie teamă de penele de curent. Aparatul va relua procesul de unde a rămas imediat ce curentul va reveni. În felul acesta nu veți pierde nimic, ci veți avea doar de câștigat.
  • Datorită conexiunii WI-FI veți uita de cabluri. Sinceră să fiu detest să am cabluri peste tot și tocmai de aceea apreciez că acest gravator nu trebuie conectat printr-un cablu la laptop ci este nevoie doar de apăsarea câtorva butoane.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care gravatoarele laser Bodor ni le oferă. Voi ați apela la ele? Ce cadouri ați crea cu un astfel de gravator?

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.