Descoperă colecția de espressoare Tchibo Cafissimomini Pastel Edition, Made in Heaven!

În ultimii ani, culorile pastelate au dictat tendințele în industriile creative, mai ales în design interior și vestimentar. Sunt acele nuanțe care ne dau o stare de bine și ne îmbie într-o lume de basm caldă și primitoare.

Pentru astfel de momente relaxante în pauzele de cafea, Tchibo lansează colecția de espressoare Cafissimo mini Pastel Edition, pe bază de capsule. Cele patrunuanțe pastelate: Misty Blue, Charming Coral,Frosted Green și Poetry Purple se mulează tuturor stilurilor, aducând o pată de culoare în orice încăpere.

Misty Blue are culoarea cerului într-o zi de primăvară care îți încântă privirea. Se potrivește perfect în spațiile luminoase – bucătărie, sufragerie, birou – pentru sinergia și relaxarea simțurilor.

Aparatul de cafea Charming Coral aduce o pată de culoare în orice cameră este amplasat. Așa cum îi spune și numele, este o nuanță care creează o atmosferă jovială numai bună pentru savurarea cafelei.Se asortează cu nuanțele închise și deshise, și poate fi accesorizat cu cești, farfurii, pahare transparente, nude sau corai.

Dacă îți place natura și iubești verdele, Frosted Green este pentru tine. Aduce un suflu fresh în orice spațiu și îți face zilele de toamnă și iarnă mai frumoase.

Poetry Purple este o adevărată desfătare pentru iubitoarele de mov. Poate fi amplasat în spații luminoase, mari sau mici, unde predomină albul. Este o nuanță care iese în evidență și te invită într-o lume de basm, la o cească de cafea aburindă.

Colecția Tchibo Cafissimo mini Pastel Editioneste pentru pasionații de cafea mereu în pas cu tendințele, pentru persoanele inovatoare, iubitoare de frumos, și pentru cei care caută soluții rapide de pregătire a băuturii preferate. Designul minimalist completează cu succes experiența savuroasă a cafelei,desăvârșind-o cu plăcerea de a folosi un aparat mic,colorat și ușor de utilizat.

Pe lângă partea de design, espressoarele Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition excelează și la partea tehnică. Acestea au unsistempatentat de infuzare cu trei trepte de presiunepentru o ceașcă desăvârșită de espresso, caffè crema, cafea filtru sau ceai, printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, aparatele sunt prevăzute cu programare individuală a cantității de apă pentru reglarea tăriei cafelei.

În portofoliul Tchibo se găsesc 16 sortimente diferite de cafea, ediţii limitate,precum şi 3 sortimente de ceaiuri cu diferite arome.

Noile espressoareTchibo Cafissimomini Pastel Editionpot fi instalate în aproape orice spațiu din bucătărie, sufragerie, birou, având dimensiunile economice de 18 x 30 x 22 cm(Lungime x adâncime x înălţime). Acestea se găsesc pe piață în lanțurile mari de magazine din țară.

Mai multe detalii despreTchibo Cafissimo mini Pastel Edition găsiți pe pagina de www.tchibocafissimo.ro.

Despre Sistemul TchiboCafissimo

Tchibo Cafissimo este sistemul perfect de espressoare, capsule și accesorii, creat pentru a fi folosit oriunde, pentru un rezultat excelent de fiecare dată.

Oferim tot ce e mai bun consumatorilor noștri: fiecare capsulă e sigilată pentru a-și păstra aroma și savoarea și pentru a oferi o experiență perfectă în fiecare ceașcă de cafea. Capsulele conțin cafea 100% Arabica, provenită 100% din cultivare sustenabilă.

Despre Tchibo

Compania germană Tchibo este o afacere de familie începută în anul 1949 în Hamburg de Max Hertz şi Carl Tchiling. Tchibo are peste 1.000 de puncte de vânzare şi aproximativ 26.000 de magazine, la care se adaugă cele online. Prin acest sistem de distribuţie pe mai multe canale compania oferă nu numai cafeaua şi sistemul de capsule Tchibo Cafissimo, dar şi o varietate de produse non food care se schimbă săptămânal, precum şi servicii de tipul călătorii, telefonie mobilă şi energie.

În România istoria Tchibo începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri de cafea. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo Exclusive, Tchibo FOR BLACK `N WHITE, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho şi sistemul Tchibo Cafissimo.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.