Premii de 2500 euro în „Outfit Design Competition by Leroy Merlin” – O invitație pentru creativi de a concepe designul noilor ţinute Leroy Merlin

 

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanți retaileri din piața de DIY (Do-It-Yourself), lansează o provocare tuturorcreativilor:visual artists, fashion designeri, graphic designers, fotografi etc,sub forma unei competiții de design al ținutelor echipelor  Leroy Merlin, cu premii de 2500 €.

Cultura noastră organizațională pune mare accent pe adaptarea la nevoile și aspirațiile fiecărui membru al echipei. «Împreună» valorează foarte mult pentru noi și este, înainte de orice, despre a comunica și a găsi soluții pentru ca timpul petrecut împreună să ne aducă satisfacții. Astfel în 2017 am realizat proiectul de Companie prin intermediul căruia fiecare coleg a putut să se exprime cu privire la ceea ce îi place în companie, ce dorește îmbunătățit și cum vede viitorul său alături de Leroy Merlin. Dat fiind faptul că am ascultat nemulțumirile colegilorcu privire la ținute,am decis săîmbunătățimcalitatea și imaginea acestora. Acest proiect ne va ajuta să le arătăm colegilor noștri grija pe care o avem pentru ei și pentru confortul lorla locul de muncă, angajamentul pe care compania îl are față de echipa sa.” – a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România

Contextul:

În anul 2017, prin intermediul proiectului intern „Eu în cadrul companiei, clienții Leroy Merlin, compania în viitor”, 2000 dintre angajații Leroy Merlin au menționat mai multe aspecte pe pe care ei le consideră de îmbunătăţit, cu pondere mare fiind cel legat de ţinutele de lucru. Astfel, în anul 2018 s-a constituit un grup de lucru şi nevoia s-a investigat mai amănunţit cu ajutorul a 750 de angajați Leroy Merlin și clienți, cu scopul de a găsi o soluție adaptată nevoilor exprimate.

Problema:

Pe lângă aspectele care țin de funcționalitate, echipeleLeroy Merlin au evidențiat faptul că le-ar plăcea ca ținutele lorsă fie mai veseleșisă le evidențieze entuziasmul, să îi inspire, să le ofere un plus de încredere în interacțiunea cu clientul.

Soluția?

Competiția „Outfit Design by Leroy Merlin”se va desfășura pe platformaThe Creator by IQads.ro, iar principala cerință a brief-ului este punerea în valoare a conceptului într-un mod creativ care să îndeplinească nevoile de funcționalitate și versatilitate ale ținutei. Lucrările înscrise de participanți vor fi evaluate atât de un juriu profesionist format din echipele de HR și marketing ale Leroy Merlin, alături de Mirela Bucovicean (fondator Molecule-F), Rareș Mateescu, (fondator Cufir) și Miruna Spătaru (IQads) cât și de un public prin vot online. Ponderea celor două jurii este 70% (profesionist) și 30% (public).

Competiția se desfășoară în perioada 24 octombrie – 2decembrie 2018, iar pe 11 decembrie se vor anunța și premia câștigătorii. Premiile vor fi în cuantum de 2500 euro astfel: premiul I – 1200 euro, premiul al doilea -800 euro și premiul al treilea -500 euro. Brieful concursului si regulamentul sunt disponibile aici: https://creator.iqads.ro/leroymerlin/brief

 

***

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați în bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

Înprezent, companiilegrupului ADEO sunt recunoscutepeste tot înlumeprinnumeroaselepremii de stilul: “Great Place to Work Institute”.

În România funcționeaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

 

Pentru detalii suplimentare:

Galeriu & Partners PR

Ioana Duca

0760.230.225

ioana.duca@galeriuandpartners.ro;

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.