Expressoft Technology este cheia pentru deschiderea unui restaurant de succes

Restaurantul este locul la care apelăm atunci când vrem să facem o surpriză cuiva drag sau pur și simplu să sărbătorim un eveniment special din viețile noastre. Tocmai de aceea eu m-am gândit să îmi deschid propriul meu restaurant și să fiu eu cea care aduce zâmbetele pe fețele clienților. De-a lungul anilor am avut șansa de a învăța că pentru a avea clienți fericiți nu este suficient să ai cel mai bun personal și cea mai frumoasă locație, trebuie să beneficiezi și de serviciile celor de la Expressoft Technology.

5 probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul celor de la Expressoft Technology

Printre principalele probleme cu care se poate confrunta un restaurant și care pot fi rezolvate foarte simplu cu sistemul potrivit se numără și:

  • Preluarea greșită a comenzilor. Ați pățit vreodată ca ospătarul să vă aducă o altă comandă?
  • Chelnerul a uitat de comanda dumneavoastră.
  • Pe bonul vostru fiscal au ajuns și produsele comandate de altă masă.
  • A durat prea mult până ce ospătarul a venit să vă ia comanda.
  • Ați dorit să plătiți cu cardul, dar cei de la restaurant acceptau doar cash.

Problemele de mai sus pot părea banale, dar ele pot duce la distrugerea unei seri perfecte. Tocmai de aceea eu mi-am propus ca în restaurantul meu să încerc să evit apariția lor. Pentru binele meu și al afacerii mele voi apela la cele mai bune sisteme software și mă voi asigura că ofer calitate.

Avem nevoie de o soluție completă Expressoft Technology…

Ce înseamnă asta? Că pentru a conduce o afacere avem nevoie de echipamente specializate pentru HoReCa. Mai pe scurt avem nevoie de echipamente special create pentru restaurante, cafenele, baruri, hoteluri și alte astfel de unități. Lucrurile nu sunt foarte greu de realizat, trebuie doar să știm la ce rezultat vrem să ajungem și apoi să apelăm la cei de la Expressoft pentru ajutor.

De ce la ei? Pentru că ne oferă serviciile de care avem nevoie la un super-preț, ne asigură suport tehnic 24/7, dar și training pentru a fi siguri că folosim toate sistemele corect. În plus trebuie să vă menționez că este singurul site care a reușit să îmi ofere toate informațiile de care aveam nevoie pentru a fi sigură că am făcut cea mai bună alegere.

Ce servicii ne oferă cei de la Expressoft Technology?

În primul rând ne putem bucura de avantajele folosirii unui software marcaj restaurant. Ce înseamnă asta? Că vom putea avea o evidență foarte clară a numărului de clienți care ne vizitează într-o zi restaurantul, că vom micșora timpul de așteptare pentru comenzi, că vom elibera simplu și rapid factura direct pe POS. Acestea sunt doar câteva din beneficiile pe care un astfel de sistem le poate aduce afacerii noastre.

Nu  este greu de folosit, din contră el vine alături de o interfață foarte prietenoasă pe care ospătarii vor putea să o folosească rapid și simplu. De asemenea acum comenzile pot fi preluate direct de pe telefon sau tabletă, deci nu vor mai apărea încurcături. Trebuie să vă mărturisesc că cel mai mult m-a încântat faptul că voi putea să adaug în cadrul restaurantului diverse beneficii pentru clienții fideli. Mai pe scurt acest sistem permite implementarea unor vouchere, promoții sau alte astfel de bonusuri.

Tot la ei voi putea apela pentru introducerea unui sistem de POS restaurantvă spuneam mai sus că una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă clienții atunci când merg la restaurant este că nu pot plăti cu cardul. Ei bine, cu ajutorul acestui software problema este rezolvată, iar clienții vor putea opta pentru modalitatea de plată care se potrivește cel mai bine cu dorințele lor.

Așa cum vă puteți da seama ei îți pot oferi soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale, tot ce ai tu de făcut este să apelezi la ajutorul lor. Nu trebuie să ai cunoștințe avansate pentru a te bucura de un astfel de program. Ei sunt cei care îți instalează programul și apoi îți oferă training și consultanță pentru a se asigura că totul merge perfect.

Eu consider că astfel de servicii sunt obligatorii pentru deschiderea unui restaurant de succes. Tu ce părere ai?

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.