Mai mult decat un sport

 

 

 

Pentru mine si fratele meu, fotbalul este mai mult decat un simplu sport. Fotbalul reprezinta ativitatea care te ajuta sa te imprietenesti mai usor la scoala, dar si in societate. Tin minte ca atunci cand am fost dusi de catre parinti, pentru prima data, pe stadion am avut aceeasi senzatie ca atunci cand te duci in vizita la prieteni. Dar ce te faci daca afara este foarte frig si nu poti sa iesi afara, la o partida de fotbal cu prietenii?Pentru astfel de cazuri, recent, am descoperit o noua distractie menita sa alunge zilele reci din acest anotimp, cu caldura unei partide de fotbal alaturi de fratele meu. Nu este vorba de fotbal, cu o minge adevarata, ci cu una virtuala, deoarece am gasit un site de jocuri online ce detine o multime de jocuri cu fotbal.

 

Site-ul despre care vorbesc se numeste Hepy.ro, si este sursa noastra de amuzament gratuit. Pe acest site poate sa intre oricine, deoarece nu este cu plata, iar jocurile necesita sa fie descarcate pentru a fi jucate. Pe site-ul lor, cei interesati de astfel de jocuri pot alege din vasta categorie de jocuri cu masini, jocuri cu fotbal, jocuri cu tancuri, jocuri cu impuscaturi sau chiar jocuri volei. Gama lor este atat de mare incat nici eu nu am descoperit-o inca pe toata, insa stiu din experienta ca detin jocrui atat pentru baieti, cat si pentru fete.

 

Pe Hepy.ro am descoperit cele mai frumoase jocuri cu fotbalisti care sunt pe placul oricarui microbist adevarat.

 

De exemplu, eu si cu fratele meu jucam, cel mai des, aceste jocuri:

 

  • Penalty cupa mondiala din Brazilia – numele jocului spune tot. Este cel mai fundamental joc pentru cei care sunt pasionati de penalty-uri. In acest joc aveti ocazia sa folositi echipa nationala a Braziliei.
  • Toon cup 2018 – un joc cu adevarat amuzant, deoarece se poate juca folosind cele mai indragite persoanje din desenele animate.
  • Fotbal 2vs 2 – un joc care merge deminune atunci cand sunteti doi jucatori. Cei doi jucatori vor trebui sa se coordoneze pentru a face cat mai multe gol-uri la poarta adve
  • Lovituri libere – un joc simplu, care iti va ocupa timpul fara sa simti ca trece.
  • Fotbal cu animale- este un joc pe care il jucam foarte des,deoarece ne amuza faptul ca poti sa joci fotbal folosind pisici in loc de jucatori.

 

Site-ul Hepy ofera cea mai buna distractie!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.