Vopsea cu Henna de la Biorita și șampon din plante

Bine ai revenit pe blogul meu! Astăzi vreau să îți povestesc despre cum m-am vopsit eu cu vopsea cu henna de la Biorita. Dacă mă urmăriți pe Instagram atunci probabil deja știți că am primit aceste produse în cadrul evenimentului Galati Beauty Swap 3. Pentru mine a fost prima oară când m-am vopsit cu henna, dar trebuie să vă mărturisesc că sunt foarte mulțumită de rezultat.

Inainte

Puteți vedea mai sus cum arăta părul meu înainte de vopsire. Deja se decolorase și în plus arăta foarte ars. Încă de la început nu m-am așteptat la un rezultat foarte mare, ci doar la o amplificare a culorii. Asta datorită faptului că vopseaua era tot roșcat, ca și cea veche. Pentru început am pregătit într-un castron prima compoziție, pe care o puteți vedea pe jos. Mai exact am pus într-un castron pudra de henna și am turnat peste ea apă călduță. Mai apoi am amestecat compoziția și am lăsat-o în castron.

PAS 1

După ce au trecut minutele am adăugat peste compoziția preparată mai sus compoziția pliculețului roșu și am amestecat până ce s-a creat compoziția de mai jos. Mai apoi am adăugat-o pe păr exact ca pe vopseau normală. Singura diferență între această vopsea și cea chimică este că ea trebuie ținută mai mult timp pe păr pentru a acționa, dar și că trebuie să stea umedă pentru un rezultat cât mai bun. Bine trebuie să vă menționez că mie mi-a plăcut și mirosul, este un miros de plante foarte ok.

PAS 2

Compoziția unui plic este mai mult decât suficientă, chiar și la părul meu mi s-a părut foarte multă. Puteți vedea mai jos rezultatul. Culoarea a fost accentuată și părul a prins strălucire. Eu chiar sunt mulțumită de această vopsea pentru că în felul acesta părul meu nu mai este afectat de prezența chimicalelor, ci din contră se bucură de prezența unor produse naturale.

Dupa

Tot de la Biorita am primit și un șampon din plante, pe care momentan nu am avut ocazia de a îl testa. El se realizează în momentul folosirii. Mai exact se amestecă 2-3 linguri de șampon cu apă caldă și apoi se aplică la fel ca și vopseaua pe păr. Produsul se lasă să acționeze 10-30 minute sau maxim o oră.

Voi ați folosit până acum vopsea cu henna sau șampon din produsele naturale?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.