PUBLITRAD ajutorul tău de nădejde atunci când ai nevoie de traduceri!

Bine ai revenit pe blogul meu. Vine un moment în viața noastră când vom avea nevoie de o traducere engleza. Fie că este vorba de o traducere de acte medicale, de traducerea unui manual de instrucțiuni sau de traducerea oricărui tip de documente trebuie să avem în vedere apelarea la specialiști. Sunt sigură că vă întrebați de ce să dați bani cuiva când puteți traduce textele cu Google Translate.

Dacă textul este o simplă compunere pentru școală atunci Google Translate este o soluție bunicică, dacă în schimb vorbim de un document important trebuie să apelăm la traduceri profesionale. De ce? Pentru că o simplă greșeală poate duce spre o interpretare greșită a textului. Așa cum ziceam și mai sus dacă este o compunere pentru școală atunci acest lucru poate duce doar spre o notă mai mică. Dacă în schimb trebuie să traducem un act medical, o simplă greșeală poate duce la un rezultat nefast.

La cine putem apela pentru traduceri profesionale?

PUBLITRAD este firma de traduceri autorizate la care ar trebui să apelăm atunci când avem nevoie de traduceri profesionale. Această firmă are o experiență de peste 9 ani în acest domeniu și oferă cele mai bune servicii de pe piață. În plus trebuie să menționez că această firmă oferă mai multe pachete de servicii, tocmai pentru ca fiecare dintre noi să găsească o soluție pentru fiecare problemă.

Dacă nu găsiți un pachet care să vi se potrivească sau care să cuprindă serviciile de care aveți nevoie atunci puteți să le adresați o întrebare. Ei oferă mai multe servicii și pot realiza un pachet personalizat în funcție de nevoile voastre. Nu uitați că important este să beneficiați de o traducere autorizată realizată corect, iar acest lucru poate fi realizat doar de o firmă cu experiență în domeniu. Dacă tot nu v-am convins, atunci ar trebui să vă prezint și motto-ul lor, care îi definește în totalitate:

„Gestionăm, traducem, edităm, corectăm, revizuim, verificăm, testăm… Ne ocupăm noi de toate!”

Cât ne costă o traducere autorizată?

Pentru a stabili un pret traducere trebuie să avem în vedere mai multe detalii. Așa cum v-am zis cei de la PUBLITRAD ne oferă mai multe pachete de servicii. În funcție de documentele pe care le avem de tradus, de complexitatea lor vom putea alege din Basic, Business, Corporate. Știu că acum probabil nu vedeți nici o diferență între aceste pachete, dar trebuie să menționez că primul oferă doar traducere documentelor și oferirea de răspunsuri la întrebări, cel de al doilea oferă și serviciile de editare a textelor, iar cel mai mare plan ne oferă și opțiunea de revizuire a documentelor traduse.

Trebuie să vă menționez că indiferent de pachetul ales traducerea voastră va fi realizată de personal calificat. Cei de la PUBLITRAD își doresc cât mai mulți clienți fericiți și tocmai de aceea se asigură că serviciile vor fi terminate la timp, că traducerile vor fi realizate corect și că voi veți fi mulțumiți de rezultate. În plus ei sunt gata mereu să vă răspundă la întrebări și nelămuriri.

Dacă vreți să aflați cam cât v-ar costa o anumită traducere atunci puteți realiza o scanare a documentelor sau chiar să faceți o poză clară cu ele și mai apoi să completați formularul online pentru aflarea prețului. În cel mai scurt timp veți afla răspunsul la întrebările voastre.

Ce părere aveți? Voi la cine apelați pentru traduceri autorizate?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.