5 trucuri de a-ti vinde rapid mobilierul de bucatarie

            Atunci cand vrei sa iti faci schimbari in locuinta principalele subiecte abordate sunt legate de alegerea culorilor pentru pereti, alegerea stilului pentru mobiler sau tehnici de amenajare care sa salveze spatiul din incapere. Insa prea putin se vorbeste despre modalitati rapide de a scapa de mobilierul vechi. Pentru ca atunci cand iti doresti sa faci o schimbare in acest sens, este nevoie sa scapi de lucrurile vechi pentru a putea sa le asezi pe cele noi in locul lor. Este valabila situatia si pentru schimbarea unui mobiler de bucatarie.

 

Din urmatoarele randuri ai ocazia sa afli cateva trucuri pentru a-ti vinde rapid mobilierul de bucatarie vechi. Poti face rost de cativa banuti pentru a-i investi in mobilierul nou si, dincolo de acest aspect, locul va fi pregatit pentru piesele noi. Iata 5 trucuri simple prin care vei reusi sa iti vinzi mai repede mobilierul de bucatarie:

 

Realizeaza cateva activitati de reconstituire

 

            Ceea ce trebuie sa faci mai intai este sa pui la punct piesele pe care urmeaza sa le vinzi. Asa cum nici tie nu ti-ar placea sa cumperi ceva defect, la fel nu le-ar placea nici viitorilor tai cumparatori. Asa ca asigura-te ca ai o trusa de scule completa langa tine si apuca-te de treaba. Repara obiectele defecte, de pilda picioare din lemn rupte sau intareste-le pentru a fi mai rezistente. Daca mobilierul este din lemn poti realiza chiar si o slefuire.

 

Realizeaza poze atractive

 

            Un truc extrem de eficient este sa realizezi poze cat mai atractive. Aranjeaza obiecte decorative, cum ar fi o vaza eleganta cu flori sau diverse ornamente colorate pe mobilerul de bucatarie, prinde lumina potrivita si realizeaza fotografii frumoase. Vei fi surprins sa vezi cum pozele tale vor iesi in evidenta fata de celelalte fotografii din anunturile de vanzare.

 

Foloseste retelele de socializare

 

            Asa cum stii, lumea este prezenta pe retelele de socializare, la fel ca tine. Acolo se intampla totul, chiar si vanzarea de obiecte. Te poti folosi de acestea atunci cand vrei sa iti vinzi mobilierul de bucatarie. Poti distribui postarea in grupuri specifice pentru astfel de servicii sau poti folosi functiile de marketplace.

 

Pune un pret bun

 

            Atunci cand stabilesti pretul este foarte important sa fi cinstit. Nimeni nu iti va plati o suma de bani cu care isi poate achizitiona un mobilier de bucatarie nou. Tine cont de faptul ca mobilierul tau de bucatarie este vechi, uzat, iar pretul trebuie sa fie pe masura acestor aspecte.

 

Puterea negocierii

 

            Desigur, negocierea este la ea acasa atunci cand vine vorba de vanzare de obiecte second-hand. Chiar daca tu nu incurajezi aceasta practica te vei trezi cu intrebari din partea potentialilor clienti legate de cat esti dispus sa lasi din pret. Trebuie sa fi pregatit si pentru aceasta etapa. Poti sa pui un pret mai mare astfel incat sa poti sa lasi din pret sau poti negocia prin vanzarea altor obiecte din casa de care vrei sa scapi.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.