7 zile, 7 ținute – aceeași pereche de jeansi!

V-ați gândit vreodată ce s-ar întâmpla dacă toate perechile voastre de blugi dama ar dispărea și ați fi obligați să mergeți o săptămână întreagă doar cu perechea voastră preferată? Ei bine, sincer, eu nu m-aș fi gândit la asta. Am atât de multe perechi de jeansi în dulap în cât nici nu ar trebui să îmi fac griji cu privire la acest lucru. Totuși cei de la Answear au lansat provocarea și eu nu pot să îi refuz. Așa că haideți să vedem cum m-aș descurca o săptămână cu o singură pereche de blugi.

LUNI – CASUAL DAY

Pentru că lunea este cea mai importantă și cea mai aglomerată zi din săptămână mereu optez pentru o ținută casual. Astfel perechea mea de blugi este rapid asortată cu o pereche ușoară de sandale, opincuțe sau ghetuțe, de foarte multe ori fără tocuri pentru a putea merge distanțe lungi. În partea de sus a ținutei merg mereu spre o bluză sau un tricou care să iasă în evidență. Desigur că nu îmi poate lipsi nici scumpa mea gentuță, care se asortează de cele mai multe ori cu perechea de pantofi.

MARȚI – SEXY DAY

Marțea deja se observă o schimbare în garderoba mea, de această dată își fac apariția și tocurile. Pentru că tema noastră este să creăm o ținută diferită în fiecare zi, de această dată voi merge spre o ținută sexy combinată ușor cu una casual. Mereu ador să combin ținutele mele cu cele casual tocmai pentru a putea opta pentru o astfel de ținută și la facultate. Pentru ziua de marți ținuta mea conține: o pereche de botine roz, o bluziță sexy, un cardigan care să se asorteze cu botinele și desigur nelipsita pereche de jeansi.

MIERCURI – ELEGANT DAY

O femeie trebuie să fie mereu pregătită pentru a arăta elegant și chiar dacă poate nu vă vine să credeți acest lucru se poate realiza chiar și cu o pereche de blugi. Eu aș opta pentru o cămașă, o gecuță în cazul în care vremea de dimineață este rece, perechea de jeansi cu care sigur v-am obișnuit deja și o pereche de cizme de care cu greu mă despart în această perioadă. Desigur pentru ca ținuta să fie una și mai elegantă putem opta pentru un palton.

JOI – SCHOOL TIME

Nu, nu merg la facultate doar joia 🙂 (Aș vrea eu asta). Totuși nu pot să trec cu vederea ținuta pe care o abordez atunci când merg la ore. Desigur și cele de mai sus sunt perfecte pentru facultate, mai ales că nu sunt foarte decoltate. Pentru această ținută aș opta pentru o bluză sau pentru un tricou, o geacă (mai ales dacă am cursuri de la 8:00 sau dacă termin la 20:00), o gentuță în care să pot adăuga agenda pentru notițe și perechea de blugi preferată. Mai apoi în funcție de starea mea de spirit în general adaug la această ținută și diverse accesorii cum ar fi curelele sau bentițele.

VINERI – PARTY TIME

Vinerea este cea mai așteptată zi din toată săptămâna. Pur și simplu abia aștept să vină și uneori îmi doresc să nu se mai termine. În general vinerea este ziua în care reușesc și eu să ajung la petreceri. Pentru petreceri ținuta mea ar arăta așa: o bluziță sexy cu dantelă, perechea de blugi preferată, o pereche de ghetuțe cu toc negre, o geacă din piele neagră și câteva bijuterii.

SÂMBĂTĂ – ADVENTURE TIME

Sâmbăta este cel mai bun moment pentru a porni într-o aventură. Fie că aleg să merg acasă sau să merg cu colegii într-o expediție pe munte blugii îmi sunt alături. De această dată voi schimba incaltamintea damă cu tocuri cu cea sport. Fac acest lucru deoarece știu cât de greu este să parcurgi o distanță foarte lungă pe tocuri sau cum este să te trezești că ai bătături la picioare fix când ai urcat pe munte. De asemenea la ținuta mea voi adăuga obligatoriu o geacă pentru cazurile în care pe timpul zilei vremea se schimbă.

DUMINICĂ – MOVIE TIME

Duminica reprezintă momentul meu de relaxare, așa că atunci când nu este un film nou în oraș prefer să ies cu prietenii în oraș. În ambele cazuri voi opta pentru un tricou și o bluziță mai grosuță. De asemenea nu voi uita să asortez la întreaga mea ținută bijuteriile și geantuța în care îmi țin cele câteva lucruri. Blugii fac mereu parte din ținuta mea de duminică deoarece mi se par cei mai comozi și cei mai potriviți pentru o astfel de zi.

 

Voi ce ținute ați crea dacă ar trebui ca timp de o săptămână să purtați aceeași pereche de jeansi?

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.