Volume Hair Spray Zenz and Shampoo de la All4CleanBeauty

Așa cum deja știți acum cam o săptămână am participat la o superbă nuntă. „Norocul” a făcut ca eu să observ că fixativul meu s-a terminat fix în ziua în care avea loc nunta și pentru că nu aveam timp să caut altul am apelat la Volume Hair Spray Zenz. Am primit acest produs în cadrul întâlnirii Galati Beauty Swap 3, la care am participat în august, de la All4CleanBeauty.

Știu că ar fi trebuit să încerc fixativul atunci, dar sinceră să fiu nu sunt prea deschisă spre astfel de produse din mai multe motive:

  • am avut șansa ca fixativul să dureze doar câteva ore
  • unele fixative mi-au lăsat urme albe pe păr de ziceai că am probleme grave cu mătreața
  • la unele fixative am reușit cu greu să mai scot fixativul din păr

Așa că îmi este greu să încerc o nouă firmă fix înainte de un eveniment atât de important. Totuși nu am avut de ales, nu aveam când să ajung la cumpărături, așa că am apelat la el. Trebuie să vă mărturisesc că mirosul m-a cucerit din prima. Este unul foarte plăcut și nu irită căile nazare. Nici nu a albit părul, deci și de această dată a avut un punct alb. Puteți vedea o poză mai jos cu părul meu după aplicarea fixativului și o poză realizată la 3 sau 4 ore de la aplicarea fixativului + o călătorie cu trenul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Make-up and HairStyling by @sevdaygmur. #notiteleionelei #newday #wedding

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#notiteleionelei

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Trebuie să vă mai menționez că acest fixativ este perfect și dacă a doua zi nu ajungeți acasă. (Nu întrebați cum am reușit performanța de a mai stat încă 2 zile la acea nuntă :))) ). La mine tot ce am avut de făcut a fost ca a doua zi de dimineață să insist puțin cu pieptenul pe păr și fixativul s-a luat foarte ușor. Deci într-o singură zi acest fixativ a reușit să ajungă top 1 în preferințele mele.

Tot de la All4CleanBeauty am primit și un micuț șampon tot Zene, acesta a ajuns la mătușa mea, iar acum chiar regret că nu am putut să îl încerc și eu. Ea este foarte mulțumită de el și sincer o și cred, mai ales că am văzut deja calitatea fixativului.

Voi ați încercat aceste produse?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.