Ghid pentru reprezentantii masculini – tipuri de pantofi in care merita sa investesti si cum sa ii asortezi cu stil

 

Incaltamintea masculina reprezinta baza unei tinute, schimbandu-i radical aspectul, in bine sau in rau. O tinuta care se aliniaza in ton cu tendintele, care insa este reusita pana la glezne poate trece drept neobservabila atunci cand pantofii care o insotesc nu o pun in valoare, fie pentru ca sunt prea uzati, fie pentru ca nu au fost alesi corect, in raport cu ansamablul.

Si invers este valabil – o tinuta simpla, aproape banala, va capata un aer sofisticat daca este completata de perechea potrivita de pantofi casual barbati sau in oricare alt stil.

Tipuri de incaltaminte pe care orice barbat trebuie sa le aiba

Pantofii tip Oxford sunt fara doar si poate acei pantofi care aduc un serviciu oricarei tinute elegante. Design-ul lor clasic si simplitatea ce ii defineste le confera o eleganta aparte. Sunt usor recognoscibili si ii gasesti intr-o gama variata de culori in cadrul magazinului ANNA CORI. Tot aici sunt disponibili si pantofii brogue, care se preteaza de succes la tinutele in stil casual. Desigur, atunci cand contextul permite, ei pot fi asortati la un costum sau la o pereche de jeansi cu o camsa alba. Poarta o pereche de sosete colorate, iar succesul este ca si garantat!

Alternativa ideala pentru sezonul rece sunt ghetele din piele naturala, cu siret sau cu un elastic in zona gleznelor, design care le face sa fie extrem de confortabile. Sunt perfecte pentru zilele reci de toamna, putand fi purtate atat la birou, cat si seara, la cina in oras. Mai putin formale decat modelul cu talpa din piele este cel cu talpa de cauciuc, care iti va oferi protectie sporita contra frigului si umezelii.

Pantofii alesi in functie de culoare

Majoritatea barbatilor opteaza exclusiv pentru incaltaminte neagra, intrucat o considera o alegere sigura, stilata si simplu de asortat la orice tinuta. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar asa!

Chiar daca ramane o optiune sigura, pantofii negri, in unele cazuri, pot tranforma tinuta intr-una banala. Indrazneste sa porti incaltaminte in nuante de maro sau chiar in alte culori, care simti ca te reprezinta. Tendintele vestimentare actuale pun accent pe autenticitate si creativitate deopotriva!

Cum asortezi pantofii in nuante de maro

Pantofii maro sunt o optiune aproape la fel de populara ca cei negri, drept dovada este sumedenia de modele existente pe piata. Fie ca optezi pentru o nuanta inchisa sau deschisa, nu uita ca pantofii maro nu vor face niciodata echipa buna alaturi de un costum negru. Se potrivesc, in schimb, la jeansi si pantaloni in alte culori.

Cum asortezi incaltamintea neagra

Mizeaza pe o pereche de pantofi negri de fiecare data cand ai ramas fara inspiratie. Evita insa sa ii asortezi la o pereche de pantaloni albi, crem sau maro, daca doresti sa dai dovada de stil si rafinament.

Cum asortezi pantofii albi

Intr-un stil mai neconventional, incaltamintea de culoare alba este mai versatila decat ai fi crezut. Regula de mai sus se aplica insa si aici – nu ii lua niciodata la o pereche de pantaloni negri.

Cat priveste pantofii colorati, mixurile sunt nelimitate aici. Poti apela la creativitate, iar cu putina indrazneala vei reusi sa creezi tinuta perfecta.

Nu in ultimul rand, incaltamintea reprezinta o investitie, motiv pentru care ar trebui sa te orientezi catre branduri celebre, care nu fac rabat de la calitate. In acest sens, poti arunca o privire pe site-ul annacori.com sau poti vizita una dintre locatiile fizice din orasul tau.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.