Ce cărți putem cumpăra pentru cei mici de la Editura Casa?

Salutare! Pentru că educația celor mici începe de acasă și pentru că eu consider că părinții sunt cei care trebuie să le deschidă „apetitul” copiilor pentru lectură, astăzi vreau să vorbim despre câteva cărți foarte frumoase, perfecte pentru a fi prezentate copiilor. Aceste cărți pot fi achiziționate de la Editura Casa, o editură care ne oferă cele mai atractive și interesante cărți. Nu am putut rezistat tentației de a adăuga în biblioteca mea trei cărți noi, despre care vă voi povesti însă la finalul acestui articol.

Hoinari prin anotimpuri

Cred că printre primele lucruri pe care le-am învățat atunci când eram mică a fost să fac diferența între cele patru anotimpuri. Bine, pe atunci nu aveam cărți ilustrate ci trebuia să învăț direct din schimbările oferite de mediu. Acum am crescut, nu îmi mai este greu să îmi dau seama când toamna, cu ale ei frunze colorate, își va face simțită prezența sau când primăvara va veni vestită de gingașii ghiocei. Totuși nu pot să nu mă gândesc ce se va întâmpla atunci când voi avea și eu la rândul meu copii.

Trebuie să vă mărturisesc că mă simt liniștită atunci când găsesc colecții de cărți precum „Hoinari prin anotimpuri”. Această colecție pune la dispoziția noastră cele mai frumoase cărți ilustrate, numai bune pentru a fi prezentate piciului nostru. Nu vă fie teamă că cel mic va refuza cărțile, ele nu conțin text, dar conțin cele mai frumoase și mai atractive ilustrații. Din imaginile de mai jos se poate observa atenția acordată detaliilor, dar și culorilor. Sincer chiar și eu m-aș îndrăgosti de pachetul cu cărți cartonate, arată genial și sunt create tocmai pentru a atrage atenția celor mici. În plus aceste carti au coperti si pagini cartonate, deci sunt foarte rezistente in timp.

sursa: suntmamica.ro
sursa: suntmamica.ro

Copilul nu va învăța doar despre anotimpuri, ci va vedea cu proprii lui ochi cum se schimbă lumea și mediul de la un anotimp la anul. Va putea să observe cum sunt îmbrăcați oamenii în fiecare anotimp, cum își schimbă copacii înfățișarea o dată cu trecerea timpului. În plus veți putea să îl învățați mult mai rapid și simplu animalele, diverse utilaje și chiar să îi arătați cum toamna grădinița se pregătește pentru a primi copii noi în minunata ei lume.

Cărți ilustrate pentru copii 

Tot la Editura Casa avem ocazia de a cumpăra, în această perioadă, cărțile ilustrate pentru copii la o super ofertă. Aceste cărți combină informațiile scrise cu cele ilustrate într-o manieră foarte frumoasă și atractivă pentru cei mici. Cu ajutorul lor veți putea afla împreună totul despre ceea ce înseamnă mersul cu trenul, cu avionul, dar și despre locurile în care trăiesc animalele.

Copiii sunt cele mai curioase persoane din familia noastră, iar dorința lor spre a afla informații este tot mai mare pe parcursul anilor. Tocmai de aceea ar trebui sa le satisfacem curiozitatea cu ajutorul cartilor special create pentru fiecare etapa a copilariei. Desigur acest lucru nu reprezintă doar un beneficiu pentru ei, cât este și pentru noi. Noi vom avea de câștigat pentru că cei mici vor putea învăța cu ajutorul acestor cărți multe lucruri despre care altfel ne-ar fi întrebat pe noi. În plus atunci când mergem cu ei în vacanță sau concediu vor avea ocazia de a trăi și pe viu tot ce au învățat.

Colecția Prietena mea Conni

Cu toții știm că cei mici iubesc să imite alte persoane. Tocmai de aceea consider că nu ar trebui să ne lipsească cartile din colectia „Prietena mea Conni”, vorbim despre o serie de cărți care prezintă activități foarte importante din viața celui mic. Mai exact cu ajutorul acestei colecții copilul vostru va putea învăța de ce este bine să folosească olița și cu puțin exercițiu veți putea scăpa de pamperși.

Poveștile din colecție prezintă și alte activități din viața celor mici precum: mersul la dentist sau mersul la grădiniță.  Pentru ca aceste cărți să aibă impactul mult dorit este foarte important să le citiți cu voce tare celui mic si sa purtati discutii pe baza intamplarilor relatate in poveste. În felul acesta vă veți îmbunătăți relația cu copilul, descoperinnd bogatia universului sau interior, alungand fricile si insotindu-l intotdeauna in fiecare etapa noua a copilariei.

Colecția Idei creative

Am lăsat la sfârșit colecția care mi-a atras cel mai mult atenția. Numele ei este „Idei Creative”, iar cărțile de mai sus sunt doar o mică parte din tot ceea ce Editura Casa ne pune la dispoziție. Cum se apropie Sărbătorile de Iarnă ar trebui să ne gândim la câteva metode simple și rapide prin care să îi ajutăm pe cei mici sa creeze cele mai frumoase decoratiuni.

Nu este greu să facem asta, nu trebuie decât să alegem cărțile potrivite pentru activitatea pe care vrem să o desfășurăm și desigur să punem în aplicare ideile de acolo. Foarte multe creații sunt foarte ușor de realizat și tocmai de aceea sigur copilașii vor fi atrași de ele. Desigur trebuie să ținem cont și de opinia celui mic,de pasiunile si preferintele acestuia. Însă, figurinele din turtă dulce vor avea cu siguranță efectul scontat, putând să-l surprinda chiar și pe Moș Crăciun.

Ce cărți mi-am luat eu?

Vezi această postare pe Instagram

 

Saptamana aceasta am primit si un frumos colet de la @edituracasa. Cu aceasta ocazie i-am luat tatalui meu doua carti: una despre rosii si una despre inmultirea plantelor, iar pentru mine am luat o carte de Fotografie. Saptamana viitoare veti putea citi pe blog un articol despre cartile care pot fi achizitionate de la aceasta editura. In plus pe Instagram va voi povesti mai multe despre cele trei carti primite. #notiteleionelei #edituracasa #carti #citim #cartiieftine #reduceri #reducericarti

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Știu că probabil cărțile de mai sus vă fac să credeți că sunt o persoană matură, totuși trebuie să vă menționez că nu acesta este adevărul. Aș merge oricând spre o carte care mă învață să fac decorațiuni sau una care îmi permite să mă liniștesc desenând, dar cu toate acestea trebuie să mă comport ca un adult. Așa că de această dată mi-am luat o carte de fotografiat. Am făcut acest pas pentru că vreau să îmi îmbunătățesc cunoștințele în acest domeniu și mi s-a părut cea mai bună metodă.

Mai apoi am selectat două cărți de grădinărit pentru tatăl meu. Mereu a fost pasionat de înmulțirea plantelor și florilor și m-am decis să îi fac un mic cadou. Nu regret alegerea făcută pentru că aceste cărți sunt foarte bine realizată. Cu toate acestea mai multe despre ele vă voi spune pe Instagram, deci rămâneți aproape.

Voi ce cărți alegeți pentru cei dragi?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.