O călătorie în Țara Soarelui Răsare cu ajutorul celor de la Exact Travel Club

Bună seara și bine ați revenit pe blogul meu! Unul dintre cele mai mari vise ale mele este să vizitez cel puțin o dată în viață Japonia, să mă pot bucura de frumusețile acestei țări pline de culoare și să descopăr acea parte necunoscută a ei. Cum știu că nu aș putea să mă descurc de una singură într-o astfel de călătorie am decis să cer ajutorul unor specialiști. La recomandările mai multor persoane am reușit să mă opresc asupra celor de la Exact Travel Club. După ce am văzut toate pachetele promoționale m-am decis asupra Turului Aniversar din Japonia 2019.

De ce Turul Aniversar Între Dinastii – Japonia Florilor De Mai?

Nu vă pot minți și să vă spun că în primul rând m-au atras atracțiile turistice pe care putem să le vizităm. Adevărul este că am fost mult mai atrasă de faptul că acest tur se desfășoară fix în perioada abdicării Împăratului Japoniei, Akihito. Este un moment unic pentru Japonia, mai ales că ultima abdicare a avut loc cu 200 de ani în urmă, și tocmai de aceea mi-aș dori foarte mult să am și eu șansa de a participa la festivitățile din acea perioadă.

Plecarea împăratului nu a fost la început primită cu ochi buni, mai ales că în Japonia în general împăratul preia funcția pe viață. Cu toate acestea iubirea poporului l-a ajutat foarte mult în acest demers. Astfel pe 30 aprilie 2019 va lua sfârșit dinastia Heisei, urmând ca în ziua în care Naruhito, fiul lui Akihito, va urca pe tron să se nască o nouă dinastie. Japonezii se folosesc de un alt calendar față de noi, iar acesta se schimbă o dată ce pe tron ajunge o altă persoană.

SURSA ziaruldevrancea.ro
SURSA ziaruldevrancea.ro

Partea cea mai frumoasă este că voi putea participa la un circuit Japonia cu ghid vorbitor de japoneză. Acest aspect este foarte important mai ales că eu nu mă descurc deloc cu japoneza, iar fără un ajutor specializat sigur nu aș rezista mai mult de o zi. Bine trebuie să vă mărturisesc că prezența unui ghid mă încântă foarte mult, deoarece cu ajutorul lui voi putea afla și multe secrete ale acestui oraș.  În plus acesta mă poate ajuta dacă vreau să cumpăr ceva sau dacă vreau să beneficiez de un serviciu în plus în cadrul hotelului.

Printre destinațiile pe care îmi doresc de asemenea să le vizitez se numără și Parcul Ashigaka. Gândiți-vă la un paradis al florilor de glicină. Acestea creează oaze întregi de culoare și reprezintă o destinație aleasă de numeroși vizitatori. Mie sincer îmi place foarte mult acest parc, chiar dacă l-am văzut doar din poze. Nu pot să stau departe de marea această de culori care abia așteaptă să mă încânte. Vă las și un gif ca să vă dați seama cum arată acest colț de rai.

poze de pe http://www.cunoastelumea.ro
poze de pe http://www.cunoastelumea.ro

Tot pe lista atracțiilor pe care îmi doresc foarte mult să le vizitez se numără și Castelul Himeji el este considerat a fi cel mai frumos castel din Japonia. Puteți observa și voi în poze arhitectura specifică acestei țări, dar și albul care a reușit să îl facă celebru în mai multe țări. Cel mai mult m-a atras la el faptul că se regăsește în aceeași structură ca și acum 400 de ani. Chiar dacă în regiune au avut loc războaie și multe case au avut de suferit, el nu a fost afectat de către acestea.

poze de pe https://pixabay.com
poze de pe https://pixabay.com

Sactuarul Nezu este o altă atracție turistică pe care abia aștept să o descopăr. Vorbim despre un sanctuar vechi de peste 19 ani, care an de an adăpostește festivalul azaleelor. Vă puteți bucura și voi de o parte din frumusețea lor vizionând imaginile de mai jos. Cele peste 100 de specii de azalee ne vor încânta privirile și simțurile, iar mărimea grădinii ne va permite să petrecem foarte mult timp într-un mediu foarte plăcut și curat.

poze de pe pinterest.com

De ce am ales să vizitez Japonia cu Exact Travel Club?

  • Pentru că fiecare grup de vizitatori are și un ghid vorbitor de japoneză care le va sta mereu alături. Știu că mulți dintre voi veți spune: „Da, dar dacă vrei un ghid sigur vei găsi și acolo o grămadă”. Nu vă pot contrazice, sunt sigură că în Japonia se găsesc mulți ghizi gata să ne introducă în frumoasa lor lume, cu toate acestea știți ce greu este să găsești unul care să vorbească în română? Ei bine ghidul pe care cei de la Exact Travel Club ne pun la dispoziție un ghid care ne va povesti în română.
  • Deoarece creează programe și circuite personalizate în funcție de nevoile noastre. Asta înseamnă că dacă ne dorim să facem un tur al muzeelor sau pur și simplu să vizităm o anumită regiune din Japonia ei ne pot ajuta cu cele mai bune oferte. Acum poate nu vă încântă acest lucru, dar dacă încercați să căutați pe google acele obiective care v-ar atrage vouă atenția și încercați să creați propriul vostru circuit veți vedea că ajutorul unor specialiști este bine-venit.
  • Un alt motiv este dat de faptul că organizează evenimente de tip incentive pentru grupuri. Asta înseamnă că puteți cu ușurință să aduceți andrenalina și suspansul în vacanța mult plănuită. Doar gândiți-vă câte lucruri puteți face dacă aveți încredere în ei și alegeți să optați pentru cel mai bun circuit în Japonia.
  • Pentru că vă pune la dispoziție un ghid care știe cele mai bune locuri de mâncat din Japonia. Cu ajutorul lui vom avea ocazia de a testa cele mai bune specialități pe  care această țară ni le poate oferi.

 

Voi spre ce vacanță v-ați îndrepta?

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018!

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.