C.T.L. AMBALAJE este cea mai bună soluție pentru firma ta

Bună seara! Deja foarte multe firme și site-uri au început reducerile de Black Friday, tocmai de aceea ni s-a propus și la facultate să ne gândim cum pot face aceste firme marketing de pe urma comenzilor. Știu că poate părea ciudat să faci marketing pe baza unor reduceri, care au de cele mai multe ori loc o dată pe an, dar adevărul este că în 2018 avem foarte multe posibilități. De exemplu una dintre cele mai bune metode de a îți face publicitate în această perioadă este folosirea de banda adeziva personalizata la împachetarea comenzilor.

Cum ne ajută o bandă adezivă personalizată să ne promovăm afacerea?

În primul rând pentru că este primul lucru de care ne lovim atunci când ridicăm un colet. Cu cât este mai multă bandă adezivă cu atât ne vom aminti de firma respectivă mai repede. În plus persoanele, ca mine, adică cele care ridică coletele de la poștă și în 99% dintre cazuri nu au plase cu ele pot ajuta la promovarea mai departe a firmei. Este suficient ca o persoană interesată să vadă banda adezivă pentru ca mai apoi să caute firma și poate chiar să plaseze o comandă.

Această promovare poate avea efecte și pe timp îndelungat. Câți dintre voi aruncați cutiile după ce scoateți produsele și câți le păstrați într-un loc pentru a le avea la nevoie? Ei bine, eu intru în ultima categorie. Oricât încerc mereu am nevoie de cutii, fie pentru a trimite colete, fie pentru a strânge mai multe lucruri personale la un loc sau pentru a organiza camera. În orice caz adevărul este că atunci când am o cutie lipită cu scoci transparent există foarte mici șanse să îmi aduc aminte de unde o am, în schimb dacă există o bandă personalizată știu sigur de unde a venit și poate mă gândesc să intru pe site pentru o nouă comandă.

Este foarte important ca firmele să trimită produsele împachetate în folii cu bule

Așa cum probabil deja știți iubesc să fac cumpărături online. Rar trece o lună fără să fi primit cel puțin o comandă. Astfel am început să am și anumite pretenții de la firme. Una dintre ele este ca obligatoriu produsele să fie împachetate în folii cu bule pentru a nu fi lovite sau sparte de poștă/curier. Nu vreau să vă menționez de câte ori produsele cosmetice mi-au ajuns sparte sau deschise din cauza faptului că nu erau puse în folii cu bule.

Știu că probabil dacă aveți o firmă vă gândiți că aceste folii costă prea mult și nu se merită să le achiziționați. Eu nu sunt de această părere. De ce? Pentru că eu nu aș mai comanda de al o firmă ale cărei produse nu mi-au ajuns întregi. Plus că dacă se face retur pierdeți mai mulți bani decât dacă ați plăti pentru astfel de accesorii. Să vă mai spun că cei de la ctlambalaje.ro vă oferă și cele mai accesibile prețuri? Efectiv vă veți scoate în timp investiția, iar numărul clienților mulțumiți va fi mai mare.

Acestea sunt foar câteva din metodele pe care le puteți face pentru a câștiga mai mulți clienți sau pentru a vă fideliza clienții actuali. Desigur dacă intrați pe site-ul celor de la ctlambalaje.ro veți găsi și alte produse absolut necesare pentru afacere. Așa că vă invit să le descoperiți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.