Notino.ro ne pregătește super-reduceri de Black Friday!

It is shopping time! Pe Notino.ro au început deja reducerile de Black Friday. Tocmai de aceea m-am gândit să vă prezint o listă cu produsele care m-au atras pe mine. Trebuie însă să vă menționez de la început că aceste produse reprezintă doar o mică parte din produsele care pot fi achiziționate în această perioadă la super reduceri. Aceste promoții sunt disponibile doar în perioada 12.11.2018 – 25.11.2018 și doar în limita stocului disponibil, deci dacă vă place ceva haideți la cumpărături.

PARFUMURI

Mugler Angel este parfumul care mi-a atras atenția de această dată. Nu știu cum miroase acesta, dar forma sticluței m-a cucerit. În plus numărul de review-uri pozitive m-a făcut să îmi doresc și mai mult parfumul. Cei care mă urmăriți pe blog știți deja că până acum am avut o experiență foarte plăcută cu parfumurile de la Mugler. Prețul este unul foarte accesibil mai ales dacă voi opta pentru varianta de 50ml.

PRODUSE DE MAKE-UP

De foarte mult timp am văzut la prietenele mele corectorul Maybelline Age Rewind, de fiecare dată am avut ocazia de a vedea doar beneficiile aduse de acesta. Cel mai mult îmi place foarte mult pentru că se aplică foarte ușor pe față.Acum am observat că acest produs se află printre multele produse de make-up care se găsesc pe Notino.ro la reduceri de până la 60% și m-am decis să îl și adaug în coș. 

Setul de balsam și ruj cu rezistență îndelungată de la Max Factor a ajuns și el pe lista mea de cumpărături. Mereu am vrut să încerc un ruj de la acest brand, iar faptul că îl pot achiziționa cu încă 25% reducere m-a convins. Cel mai greu lucru pe care îl voi avea de făcut este să aleg culoarea potrivită. Mereu am această problemă, dar de data asta sunt atât de multe variante în cât nu cred că mă voi putea opri doar la o nuanță.

Acestea sunt doar câteva din produsele care mi-au atras atenția. Adevărul este că există foarte multe oferte Black Friday și să mă opresc doar la o anumită sumă îmi pare destul de greu. Totuși vă recomand și vouă să intrați direct pe site și să alegeți produsele care vi se potrivesc. Reducerile sunt destul de substanțiale, deci adevărul este că nu veți avea de pierdut plasând o comandă în această perioadă pe site.

Câteva oferte care ne sunt puse la dispoziție de cei de la Notino.ro de Black Friday:

➡ reduceri Black Friday de până la 60% la parfumuri, produse de îngrijire a tenului, produse de make-up

➡ reduceri Black Friday de până la 35% la produse pentru îngrijirea părului

➡ reduceri Black Friday de 25% la produse de la foarte multe branduri de renume

➡ transport gratuit la comenzi de peste 250 Ron

 

Voi ce produse ați adăugat pe lista voastră de cumpărături pentru Black Friday?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.