Produse de calitate de la Elemis

Hey! Bine ați revenit pe blogul meu! Despre produsele Elemis nu v-am mai povestit până acum, tocmai de aceea m-am gândit să le dedic acest articol. Trebuie să vă menționez că le-am primit în cadrul evenimentului Galati Beauty Bloggers 3 la care am participat acum ceva timp. În plus trebuie să știți că ele au fost oferite de Adda Shop, sponsorul despre care v-am mai vorbit și în trecut.

Am primit varianta travel-size a produselor și trebuie să vă mărturisesc că am fost mult mai mulțumită decât dacă primeam varianta mare. Așa cum probabil deja știți la începutul lunii octombrie am plecat la Cluj și tocmai de aceea mi-a fost mult mai ușor să strecor în bagaj aceste produse. Desigur voi dacă vreți să le încercați puteți cumpăra variantele mai mari ale produselor, dar haideți să vă arăt ce am primit.

White Flowers Eye & Lip Make-Up Remover este produsul care m-a atras cel mai mult. Mereu am evitat să curăț machiajul de pe pleoape și de pe buze cu apă micelară. Nu știu de ce, dar mereu se lasă cu dureri ale ochilor. Acest produs a fost încă diferit, fața mea a reacționat pozitiv la el și trebuie să vă mărturisesc că acum nu mă mai pot despărți de el. Trebuie să vă menționez că acest make-up remover reușește să îndepărteze și waterproof mascara. Mai pe scurt este un produs de make-up care nu ar trebui să ne lipsească.

Tot acum am primit și exfoliatul de mai sus. Nu am reușit să îl folosesc decât o dată, dar eu mă declar mulțumită. Lasă pielea plăcută la atingere și este și simplu de folosit. Mai pe scurt tot ce avem de făcut este să aplicăm o cantitate potrivită pe față, să o lăsăm să acționeze 10-15 minute și apoi să clătim. Un tub este suficient pentru mai multe aplicări pentru că exfoliantul se întinde foarte ușor pe față. Papaya Enzyme Peel conține Alge marine, Vitamina E, proteine din lapte, dar și alte ingrediente la fel de prețioase.

Voi ați încercat până acum produsele de la Elemis? Dacă da, ce părere aveți despre ele?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.